iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
Ching 有冇裝左flex 3 beta先 有嘅我up個patch俾你
有啊但點裝入去?
咩野係blob? 我係第一代ipad air
Blob係專for 你部機產生嘅file 用黎係關左認證下可以升級
你應該冇save 到blobs 所以應該去唔到12.1.2
建議去tss saver save左blobs先 第日有新ios 12.2 above 嘅jailbreak 就可以升上去
一係我擺上cloud方便d
第二個方法係replace左你個patch嘅file
但我諗你有自己嘅patch 感就唔好了 我睇下up上cloud
Ching 你要iphone 版定 ipad
介唔介意直接俾個patch file你replace 我換左ipad冇jb
[member][\member] 你自己edit就得
有無人用到CCsupport
有冇人a12 j完用電倒水咁?
未搞, 我等埋Liberty lite update 先搞. 不過通常JB 係唔會倒水電, 倒水電係你裝既tweak 有問題. 盡可能越少越好, 由其開頭, 慢慢加上去先知邊個出事
係呀
我只係用Filza 同ReProvision ,以家比未j前用多左好多電
希望uncover會出a12
好心啦 寧願JB都唔肯幾蚊買個APP
因為係ReProvision 食電,你可以試下刪咗佢就知
JB 就等於玩破解app 架咩
明顯你唔了解jailbreak
邊個話JB一定係用嚟破解啲app
JB咗嘅係方便自己使用 唔係JB=破解app或者遊戲
有啲啲Tweak咪又係要俾錢 我哋咪又係照俾買嚟用
所以啲人成日個觀念仲係JB就係唔使錢破解啲俾錢app
見到都唔知話唔話佢無知好
https://sparkdev.me/tweaks

自己睇下呢D TWEAKS既功能先講野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞