iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
遇到會檢測越獄狀態嘅Apps可以試下用Liberty Lite
Juli嘅hsbc bypass 喺substrate 用唔到,要等一等
其他bank可以試吓用Liberty lite

Spotify用到
可以用埋JailProtect
有冇人bigboss個source add唔到?
想download幾個tweak但係要applist
冇bigboss dl唔到
Bigboss啱啱down咗
應該係太多人refresh source
耐心等吓
@Pwn20wnd: unc0ver v3.0.0~b32 was released to fix occasional respring loops with Reload System Daemons.

https://twitter.com/Pwn20wnd/status/1099341537731784704

Pwn20wnd好快手
銀行我用恆生
但而家英國用緊Barclays 上網睇咗Jailbreak完用唔到
jb完用唔到銀行app
Sorry各位我新手
一旦jailbreak咗係咪返唔到轉頭?
利申未jailbreak 諗住睇定啲
有啲得有啲唔得
Unc0ver自帶restore功能
絕對返到轉頭
我仲用緊rootless jb, 淨係裝左幾個tweaks都夠用 同費事銀行app用唔到 但每次reboot都會無曬啲tweaks, 去rootlessjb度撳多次jb 就有返 其實係咪同之前iOS 9/10 半jb嗰類一樣
唔該哂巴打 我未玩過jailbreak
可能多啲問題唔好介意
NP
建議如果新手啱啱接觸Jailbreak
可以耐心等Unc0ver個版本再穩定啲先
而家仲係有bugs
同埋有啲tweaks仲未update去support iOS 12
所有jb 現時一reboot 完都要JB 過
想知道幾時先知Unc0ver個版本幾時先叫穩定?
同埋你哋平日有冇group定或者其他地方討論?
因為我見連登好似冇討論post
樓主集中呢個post 討論啦, 太耐無JB 討論post, 變左d 新IOS 人 以為JB 就係玩老番。 係時候要將呢d 基本knowledge 下放番落去d 新仔到。

申利: IOS 3 開始JB, 個陣係俾錢買要iacess 個tweak 裝中文輸入法
換機又要比一次錢
btw IphoneX 12.1.1 已JB

係咪未可以換主題 Anemone未更新
有冇第二個代替
原來係咁
用snowboard
thx 巴打
用唔到hkbc個app可以點算
hsbc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞