iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
無計啦 仲有好多人停留係jailbreak 就等如down破解app同為左用外掛 嘅年代
拿....呢個係JB 完既control center 可以add 自己要既icon

你話我聽呢d 邊忽係玩盜版....
d傻9咪理佢啦
巴打個control center係用咩?
搵左好耐都冇,有既又用唔到
https://mrmad.com.tw/ios12-chimera-tweaks-list
可以係瘋先生度睇插件支援情況,閣下有用得的tweak都可以係list度更新
有d插件要第二個源先用到,睇埋右邊的源
del左ReProvision一樣咁食電
unj了
等unc0ver睇下會唔會好d
之前係 uncover 既 ccSupport. 我未裝 Chimera...
試下smartLPM 幾有效果 notifications 照收到
巴打可以試下用snapback 可以backup snapshot 無縫轉unc0ver 同 chimera
韓劇tv 我用唔到 唔知搞咩 直接上唔到 個個patch係空嘅 試下only

裝唔到野
係咪要rejb?
XR
應該load唔到repo 或者冇加到重要repo
Btw 有裝ocean? 有嘅試下uninstall ocean
Bypass JB Detection果啲開咗之後,洗唔洗重裝app?
唔用WIFI就裝到
之前IOS 11 JB 唔使重裝
Liberty Lite開咗一大堆銀行app都冇用
試下nosub?
垃圾ios wifi成日斷
求iphone 版
我係喺舊機7plus度裝
琴晚完全reset清晒部機,再jailbreak,裝埋liberty lite
先至裝銀行app,又正常用到
想問下咁多位巴打, 之前有無人試過用有個tweaks裝完係可以係主畫面 D app 就咁滑上會多好多FUNCTION , e.g. 清除通知圖示, 以fliza / ifunbox 檔案開啟, 清除緩存, 清除下載資料 等等 .... 之前用過覺得好方便, 但係之後洗左機搵唔番個tweaks 上網搵極都搵唔番, 有無巴打知道係咩APP黎?
佢要入setting逐個app 揀
有無揀番?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞