iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
jb後相機用唔到 等得嘅巴打再等下作者fix
有啲人話faceid用唔到
pokemon master開唔到
見作者twitter話暫時發現到嘅問題 一 相機GPS FaceID唔work都係嚟自同一個根源,今日內會推個update岀嚟fix
幾時先有citibank同bea bypass?
知名 tweak 開發者 Nepeta 之前與 coolstar 大戰後,被人爆料曾經在聊天室內發表種族與性別歧視言論,目前 Nepeta 已刪除 twitter 帳號並宣稱不再更新任何發佈的 tweak。
其實係CoolStar小學雞姐
渣打而加係咪都冇方法?
之前裝左liberity lite就得而加唔得
iPhone 8 12.4 Chimera JB冇問題
有無巴打知pwn A12jb幾時會岀更新debug
唔知
宜家用unc0ver剩係tick load tweak同remove通話錄音tweak暫時解決相機問題先 之後再等佢update
知唔知點fix開cydia app時冇動畫嘅問題
其他app又有
12.4.1 係咪無得jb 架喇?
有部舊6仔 後備機 會試下玩
啱啱公佈咗個exploit
iPhone X以下機款可以無視firmware jailbreak
所以可以等吓先
嘩 迫人換新機
仲要係硬件bug無得fix
Hsbc app今日迫我更新完就開唔到

利申 6s plus iOS 12.1 liberty lite beta 0.2.11
一樣
加密 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞