iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
JB左用唔到Payme, 大家有無解決方法?
Liberty Lite Beta
Ok. Thanks. 一陣我google下。
樓上都有
點解用左liberty lite beta都入唔到渣打個app?
利申啱啱down完pump左個window話我有unusual device config然後彈app
Standard chartered, BEA 呢2個app 係用左都唔得.
BEA用到
你點set?
iPhone X Unc0ver 3.2.1
無特別set
係咪得A12唔得?
我係A12, 行Chimera
想問下chimera係咪一定要打埋ap id 同pw?
以前玩果d jb都唔洗打呢d...
定係再等下好
你係咪講緊電腦裝ipa
我講緊瘋先生果個
仲有第個方法可以唔洗打apple id 嗎?
有嘅 用網頁版安裝
但要自己同意用人地描述檔
自己take risk

咁你講果個安全d定瘋先生果個
https://jailbreaks.fun
比埋你先

用自己id安全d
求其開個副帳啦
j
我講緊瘋先生果個
仲有第個方法可以唔洗打apple id 嗎?
有嘅 用網頁版安裝
但要自己同意用人地描述檔
自己take risk

咁你講果個安全d定瘋先生果個
https://jailbreaks.fun
比埋你先

用自己id安全d
求其開個副帳啦
j

thx巴打
紅字唔明
你意思可以用唔係果部機既apple id都可以照jb?
因為我見瘋先生個教學詳盡d
係要入晒 apple id and pw搞到我唔太敢j
你咩都唔識既就跟瘋先生啦
其實兩個方法瘋先生都有出教學
不過標題寫unc0ver 做法其實大同小異
https://mrmad.com.tw/unc0ver-webpage-jailbreak
幾時可以升ios13?
你其實都係驚入資料落Impactor唔安全姐
咁申個新ac For佢專用就無問題啦
裝完就刪得 用咩ac又有咩所謂
6月尾 public test
正式好似8月

btw你應該去ios討論個邊問....
近排部IPHONEX唔知咩事, 就咁開住個MON 都已經好熱 同埋用電好快, 唔知係咪有D TWEAKS 更新左搞到咁, 但係我REBOOT左問題好似無咁嚴重, 想問下有無辦法CHECK到咩事架?
等12.2以上jb等得好苦
岀左消息13個漏洞仲係度

你可能要等到13.1 13.2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞