iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
好似無用,暫時用icleaner pro 關哂所有tweak 再開 可以快速解決問題
你不如刷返stock
2手機無save shsh2
btw 我downgrade返trust cache inhector 去b48版好似暫時無問題
我諗起碼再 2 - 3 個月啦
想請教jb 可唔可以令iphone裝到ipad用嘅app?
個app應該會自動detect係iphone定ipad,而出唔同介面
我想iphone果到出個ipad version有無可能?
想問下Flex 3有咩用
買完都唔知有咩用
純ipad version可能未必match解析度
如果你有ipad可以jb,試下裝Ex3nder build ipa再send返去iphone度裝
掉番轉就得, 係ipad 到run 到iphone only 既app , full screen

tweak 叫 NoMoreSmallApps
玩撚完,Saurik 條撚屌十成十係收咗 Apple 錢。佢唔會update Substrate 同將佢 開源

唔用A12咪得
JB 已死, 決定update 了
a11 touch id
用慣 FACE ID 返唔到轉頭
pwn 話會更新 好似會用返舊版,不過無咁穩定
我都等緊ios12.1.3-12.1.4 jb
佢係話會轉用 substitute, 但係對比 Substrate 來講穩定性差好遠, 同埋啲插件 support 都唔會咁多. 要完善佢係一條好長既路. 等於收皮咁制.
Substrate 係 Saurik 既, 佢唔打算 open source 因為佢收 Apple 錢姐.
BTW. 已升 12.2
正式版出左 我兩部A7 5S重新開機JB唔返個問題都解決埋
ipx 被困11.3.1
上去會冇左faceid
jb遲早有,條柒頭唔肯更新咪由佢囉
等替代版cydia就可以,版面靚過佢多多聲
cydia out啦,舊ge唔去新ge點黎。老餅就應該退
有無巴打知ios11或者12 有pc 控iphone?
Search 過淨係有veency ,但係唔支援11/12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞