iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
搵現有個新網https://unc0ver.dev/
真唔真
有無巴打都係彈咗下面嗰error, logout咗login唔返reprovision
求hsbc rewards/ bea/ citibank
想問下 如果想玩隻新GAME 用晒 libery lite, nojbdetect, jailprotect 都係彈GAME係咪都無辦法bypass到架啦?
ios 幾?unc0ver?
12.4 係呀
咩game
うたわれるもの ロストフラグ 受讚頌者/傳頌之物Lost Flag
同埋
Cygames新作WORLD FLIPPER
而加hang左係咪冇得re jail?

impactor用唔到黎revoke
你要 sign 到 unc0ver 先可以 jail 到,impactor 用唔到就要用其他人 sign 咗嘅版本,jail 得返之後再用 ReProvision 再 sign 返
但係我a12淨係用到chimera
Chimera 應該都係一樣做法🤔
不過 unc0ver v3.7.0~b3 好似都 support A12 device 了?唔知你夠唔夠膽試佢個 beta version 姐,反而我部機係試過用 chimera jail 唔到先用 unc0ver 嚟 jail
unc0ver 12.4 有random freeze 問題,大陸叫做凍屏, 成日要強制reboot,
加上近來Impactor / IOSninja等有問題。 我轉左最新的 checkra1n 。
-----------------------------------

另外, 有冇人需要 block 廣告電話功能 , 裝tweak : Callkiller
(kuaidial已經停左更新,IOS12.4用唔到)

裝完Callkiller後, 將callkiller-pref.json文件 覆蓋到以下路徑:
var/mobile/callkiller/callkiller-pref.json

由於hkjunkcall.com唔再直接提供 廣告電話名單資料庫,
我用既舊資料庫名單只更新到2018年8月, callkiller-pref.json文件下載:
https://drive.google.com/open?id=1RmTxrpaBRgeGLq8W1dUHmF0KJZQch6FM
無mac 機
等緊windows版

下面果個係直接自動收線?
whoscall 個database 呢?
我搵唔到邊度可以下載 whoscall 既database, 如果有可以俾我整。
Callkiller係自動收線
另外我想問,
Whoscall係咪識自動拒接?
因為以前IOS唔開放呢個權限。
whoscall個database我都唔清楚,JB完開返系統File可能見到

whoscall我見有一個叫"封鎖清單",下面寫住ios13以上先可以封鎖"未顯示號碼",唔知包唔包埋佢個database入面既定係點
Hktvmall 有咩tweak可以bypass到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞