iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
咁我可能手指boot checkra1n算

jb bypass 主要係citi, hsbc rewards, bea唔得
暫時冇野成功, 包括flex

新uncover點解sign唔倒?? 冇聽過作者講e個問題
Sign唔到唔係unc0ver嘅問題, 而係Apple呢排極力打壓緊JB...
早幾個月Cydia Impactor已經用唔到, 開發者saurik到依家都未更新
ReProvision本來都用唔到, 後尾更新完有一排係用得返...
後來好似Apple又搞咗野, 依家打開App直接顯示"ReProvision has been broken by changes at apple", 聽聞開發者已經講明唔會再更新...
其他alternative又要有Mac機先用到...
appdb
有windows
Windows版AltServer我唔見有可以幫ipa簽名...
純粹簽個AltStore安裝去iPhone
iOS Ninja啱啱更新
所有App都有簽名, 要裝App趁早喇各位!
AltServerPatcher?
蘋果真係做到好撚絕
捕撚住啲store,人地一resign就revoke
impactor reprovision又係咁改野搞到用唔到 , 作者都patch到劈炮
altstore應該唔慌用得耐
唔知幾時先會出現返untethered jb

我下部機絕對會係Android
你唔講我都唔知有呢樣野
其實好多an機既spec、功能已經超越咗iphone
但始終系統既美感、流暢度都係比唔上iphone

利申 s10+ 雙修
同感
我有強迫症, 因為有JB先揀用iPhone
如果Apple持續打壓我用返Android一了百了
無by pass係咪用唔到銀行app? 想jb 13.3
啱啱用usb裝咗checkra1n,用落幾stable 同埋幾快裝完

用埋safeshutdown 可以扮untethered jb
而家我用緊淘寶40蚊簽一年
可唔可以講多少少?
佢自己有商業簽證, 簽完俾返個ipa你?
定係俾條Link你用Safari打開裝
我12.4 Chimera JB可以直接用唔洗bypass
應該係開發者簽一年
佢俾個ipa重裝重jailbreak
iOS13 係咪無方法破解 HSBC HK JB Detect?
ReProvision 又用得返
可唔可以講下點樣做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞