[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
就算下年唔係安蛇教
都只會係靠MSN食老本
中場靠小白同影帝
唔會有咩大改變

要玩青訓體系
睇怕要等到碧基做主席
沙維做教練
唔係搞青訓出身既
理得你地班幼齒有冇得出喇

佢地唔會明白青訓同體系嘅重要性 係比眼前成績更重要

下年唔得咪繼續屌教練囉
最興架啦贏就球員功勞輸就教練食撚哂
比個高普哥狗愛回家你咪一撚樣咁
hehe
hehe

bb
就算下年唔係安蛇教
都只會係靠MSN食老本
中場靠小白同影帝
唔會有咩大改變

要玩青訓體系
睇怕要等到碧基做主席
沙維做教練
唔係搞青訓出身既
理得你地班幼齒有冇得出喇

下年唔得咪繼續屌教練囉

重用青訓咁豬波邊有人屌佢,而家安狗係拎住堆球星/貴價貨豬波喎
3 4 5 7 8 9 10 11 14 18 23 球星級
6 12 17 19 20 21 22 係任何頂級聯賽都會係正選成員

然後話輸波瀨教練,講唔通,拎住呢堆人,坐贏望炒係基本要求啦係咪呀?

拎住msn雙冠係基本野啦
唔係話要年年全勝六冠,都唔係好似而家咁柒掛
用人唔睇狀態仲唔係教練問題?
3 4 5 7 8 9 10 11 14 18 23 球星級
6 12 17 19 20 21 22 係任何頂級聯賽都會係正選成員

然後話輸波瀨教練,講唔通,拎住呢堆人,坐贏望炒係基本要求啦係咪呀?

拎住msn雙冠係基本野啦
唔係話要年年全勝六冠,都唔係好似而家咁柒掛
用人唔睇狀態仲唔係教練問題?

又唔好話d人勁左就坐贏望炒 一隊波贏輸係睇埋默契配合嘅 人腳唔一定等於一切嘅
但係我屌你老母以為半b team都夠贏嘅波你買呢班人翻黎打都贏唔到 不如用b team啦 好似之前盃賽打丙組 巴b都夠贏嘅隊你用呢班人打和 都唔係教練問題?
之前贏緊兩粒因為你支煙入黎輸又唔係教練問題?
一個教練應該為球隊拎到好成績 仲要為球隊建立未來 姐係升青訓為未來陣容打算
而依家嘅安歷基就兩樣都冇 仲要嘥哂啲錢去買一啲唔啱嘅人
hehe

bb

淫獸bb
hehe

bb

淫獸bb

做後備所以咁得閒上連登呀
衰d講句 話因為要贏波拎冠而買星同轉打法嘅人 同話香港因為要發展就要一帶一路cut郊野公園拆球場一樣 都係為左眼前利益而放棄一啲核心價值同埋傳統 90年代嘅繁榮唔係一日建成 而巴塞要上翻夢三嘅高度都唔係靠買星可以做到
hehe

bb

淫獸bb

做後備就然波同乾淨紙

bb

淫獸bb

屌你老母 祝澳洲仔世世代代比烏蠅嬲

bb

淫獸bb

佑b好波
安歷基教到咁撚樣都唔屌得
如果冇左美斯幫佢續命佢一早含左撚啦
咁既陣容一季都可以有n咁多場波比人屌打
唔係靠MSN個人能力一早收皮啦佢
如果踢到成日比人屌打
最後靠美斯FK救世界叫教得好既我冇野好講
我輪換都勁過佢啦屌

bb

淫獸bb

佑b好波

新年唔好甘毒啦,me今日原諒佢

佑b好波

新年唔好甘毒啦,me今日原諒佢

約女仔出街 佢個friend又唔撚識做話跟埋黎

畀機會你起雙飛牙傻鳩,一如開房叫佢地除晒衫睇你打j
下年如你地所願釣到dybala返黎坐就笑死me
Lucas Hernandez has been arrested for abusing his partner (Girlfriend) and is not expected to play next week vs Barcelona (Marca)

下年唔得咪繼續屌教練囉

重用青訓咁豬波邊有人屌佢,而家安狗係拎住堆球星/貴價貨豬波喎

仲要手執一堆星都剩係識msn自己攻
加埋成撚日亂輪換
安歷基教到咁撚樣都唔屌得
如果冇左美斯幫佢續命佢一早含左撚啦
咁既陣容一季都可以有n咁多場波比人屌打
唔係靠MSN個人能力一早收皮啦佢

Agger ching ho ball

畀機會你起雙飛牙傻鳩,一如開房叫佢地除晒衫睇你打j

通常帶第二件出黎都係肥/柒
啲女人就係咁撚仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞