[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
psg個個右閘
psg個個右閘

更衣室炸彈
我係高層就買法比安奴同升palencia
法比安奴有實力,融合到球隊可以做主力
Palencia可以做後備
AV上右翼,蘿白上中場
psg個個右閘

係psg手上搶人......
AV上右翼,蘿白上中場

升palencia
唉grimaldo唔知仲有冇可能番黎慢慢接Alba班
都係嗰句,唔覺市面上有咩好右閘可以買

市面係冇好閘架啦 希望下季試下升b隊閘搏下囉

攻守兼備真喺好難搵
好羨慕皇馬有馬細路

馬騮路識撚防守咩

攻強守弱
佢係賤種唯二爆點,仲有Bale
呢兩個先係皇馬進攻核心
AV上右翼,蘿白上中場

升palencia
唉grimaldo唔知仲有冇可能番黎慢慢接Alba班

有可能,有錢就得
買起哂成個西甲咪年年捧盃囉,乜鳩都買買買,唔好on9啦
全部都係me黎既喂
都係嗰句,唔覺市面上有咩好右閘可以買

市面係冇好閘架啦 希望下季試下升b隊閘搏下囉

攻守兼備真喺好難搵
好羨慕皇馬有馬細路

我地夠有小明
右閘唔係丹狗走左係冇問題
羅白本身都唔係閘
打得唔好好正常
無擔泥佬個種自爆咪算好
唔會期待話佢打到卡富丹狗拿姆咁架喎

小明呢兩場超正

下季買比爾連放羅白
放paco,ag,買馬高列奧斯,有錢剩就買埋個丹比利
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
賣埋施利臣入ddg/屙拔甩
巴塞足球
睇返對下體個場精華 老鼠屎真係老鼠屎
分身

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波
分身

你個名
細佬成日有機會又傷
琴日Dso 定ag打得好啲?
分身

你個名

Who is who funson?
其實我係疤po都已經無地位 你都要扮我 你嘅人生係有幾撚絕望呀ching?
分身

你個名

仲以為烏蠅仔改左名

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up
其實羅白季初都打得好好,之後派左場大膠就變成依家咁,唔知係味無信心 應該要好似so9咁搵巴塞個心理醫生傾下

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up

山狗有時會變sllm

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up

聽講有個球員都好好波 好似叫做山齊士
其實我係疤po都已經無地位 你都要扮我 你嘅人生係有幾撚絕望呀ching?

冰個尼

冰個尼

唔好咁睇重自己 我個名一開始已經係依個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞