[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
btw 其實好懷念哥狗之前1234個陣 宜家諗番起都覺得好撚癲

哥狗玩野癲得黎都打得好過你安狗求穩不變 應該話哥狗變嘅只係陣 但打法理念係冇變

安狗就不值一提啦

歐聯首回合對住殘陣拜仁,要不是美斯尾機,撚有3-0,真係贏戰術咩

拜仁失波之前守得唔差 由343變翻433臨場變動做得幾好 哥狗拎住個手正選都守到70分鐘 巴狗贏在有美斯炸
其實屁馬踢得一啲都唔差
只係射波呢方面無乜態 操極都唔起

全場跑足九十分鐘仲有力爆人
成隊最主要嘅高速突破點

阿達杜蘭踢得好過佢? 條粉腸對住啲廢隊咪入到波
無可能雪尼馬啦下話
打fifa就話姐

其實打433(4) 毒撚lw 屁馬rw 美斯攻中有冇得諗
拉仔加多件打中中
反正小白影帝都未出到

係都比ARDA TURAN踢右啦 叫尼馬就佢讓左路
btw 其實好懷念哥狗之前1234個陣 宜家諗番起都覺得好撚癲

哥狗玩野癲得黎都打得好過你安狗求穩不變 應該話哥狗變嘅只係陣 但打法理念係冇變

安狗就不值一提啦

歐聯首回合對住殘陣拜仁,要不是美斯尾機,撚有3-0,真係贏戰術咩

拜仁失波之前守得唔差 由343變翻433臨場變動做得幾好 哥狗拎住個手正選都守到70分鐘 巴狗贏在有美斯炸

場波根本係美斯夾硬搞撚掂 哥狗拜仁嗰場仲要無Robbery
其實屁馬踢得一啲都唔差

成隊最主要嘅高速突破點

agger 只可以話今季尼馬做唔到入波嘅角色 佢係助攻係幾多 仲有佢同艾巴係左路丨ㄱ一ㄱ一一ㄱ
其實屁馬踢得一啲都唔差

成隊最主要嘅高速突破點

agger 只可以話今季尼馬做唔到入波嘅角色 佢係助攻係幾多 仲有佢同艾巴係左路其實好爆得
隊波根本得翻左路爆得下 你諗下打強隊用turan左面又係慢慢黎 根本冇可能攻到
迷仔即討呢
2315有波睇啦喎

佢回家陪清泉了

垃圾埋堆
迷仔即討呢
2315有波睇啦喎

山間半夜叫me kai po

你除左kai po同貼gif都冇其他用途
迷仔即討呢
2315有波睇啦喎

有呀 娛樂大家 為大家提供笑料
迷仔即討呢
2315有波睇啦喎

同你一樣
感動既係終於有人同我一齊對抗反屁

所以咪低汁囉

所以咪低汁囉

呢個真

所以咪低汁囉

呢個真

最後一個學期先壞電腦

所以咪低汁囉

呢個真

收嗲啦弱智
今晚先睇早場我山拆車,再睇巴狗先豬兩粒然後paco戴帽救世

呢方面呢排俾綠帽仔超越左

兩件辣殺

呢方面呢排俾綠帽仔超越左

澳洲仔都唔輸蝕牙

兩件辣殺

柏B 射爆施治

兩件辣殺

柏B 射爆施治

柏b狠狠地教訓迷山吧

兩件辣殺

柏B 射爆施治

柏b狠狠地教訓迷山吧

笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞