[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

其實都冇其他人選啦 呢一代得佢同細佬青訓 之後就到森柏munir啦

我係覺得佢做大佬會幾有人格魅力

難d啦,踢咩位都有手足想買人頂佢
發覺仲有人係到盲撐高美斯同艾卡斯亞
好心就走啦 係戰術安係到晒時間俾高美斯

我仲記得早排已經屌緊買咁多人無個得
仲有人講買球星不如買多幾個潛力股 梗有一個得架
洗咩晒錢買球星 真係俾佢講中 無一個得

咁艾卡沙慘好多...機會少過ag咁多 但起碼交過助攻同入過波..ag 到而家都諗唔到佢既定位係咩除左博腳之外

咁艾卡沙慘好多...機會少過ag咁多 但起碼交過助攻同入過波..ag 到而家都諗唔到佢既定位係咩除左博腳之外

咪一鳩樣 paco俾人餵入到波係基本 但佢入得兩球仲要其他時候乜都做唔到
ag定位咪同24一樣幫安蛇吹囉
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

其實都冇其他人選啦 呢一代得佢同細佬青訓 之後就到森柏munir啦

口講高層唔重用青訓 但個個都想買星玩即食
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

同意
寧願頹一季半季都比新人上位

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

同意

可惜有一班人認為只襯msn(主要係messi)高峰沖多幾個冠軍,唔容許練兵情況
其實蘿白應該解放翻做上季萬能插嘅角色 有一個萬能插其實好重要 唔洗每個位都有一正選一後備 好似夢三咁好簡單基達阿祖已經可以俾到中後場休息同頂住傷兵 先可以帶多d青訓上黎後備上 睇住蘿白上季打到阿祖幾乎冇曬用

講真我睇好佢第日做隊長

同意

可惜有一班人認為要襯msn(主要係messi)高峰沖多幾個冠軍,唔容許練兵情況

又錯字

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

同意

可惜有一班人認為只襯msn(主要係messi)高峰沖多幾個冠軍,唔容許練兵情況

大把人係咁諗
同fifa 買哂所有妖人返黎搞埋一隊一樣
巴特色就係自家青訓
買星返黎有咩意思
其實蘿白應該解放翻做上季萬能插嘅角色 有一個萬能插其實好重要 唔洗每個位都有一正選一後備 好似夢三咁好簡單基達阿祖已經可以俾到中後場休息同頂住傷兵 先可以帶多d青訓上黎後備上 睇住蘿白上季打到阿祖幾乎冇曬用

7個位打哂
甚至緊急情況推埋靜低2個位都仲可以
仲要本身熟打法
呢點好多人都唔得

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

同意

大把人係咁諗
巴特色就係自家青訓
買星返黎有咩意思

而家班高層就係當正自己打緊fifa 其實班迷都係架 話戴巴拿咪美斯接班人又後生快d去搶 夏天冇搶耶穌後悔啦 再以前d嘅華拉提之類

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

同意

大把人係咁諗
巴特色就係自家青訓
買星返黎有咩意思

而家班高層就係當正自己打緊fifa 其實班迷都係架 話戴巴拿咪美斯接班人又後生快d去搶 夏天冇搶耶穌後悔啦 再以前d嘅華拉提之類

根本on9
個個位自己青訓都有唔差既
死係隔離飯香
最柒係買完又唔啱用

7個位打哂
仲要本身熟打法
呢點好多人都唔得

基本上帶佢一個 佢冇咁叻嘅位再搵一兩個有料d嘅後備 之後淨低每場根本可以帶起碼一兩個青訓入大名單

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

同意

大把人係咁諗
巴特色就係自家青訓
買星返黎有咩意思

根本on9
個個位自己青訓都有唔差既
死係隔離飯香
最柒係買完又唔啱用

根本冇一隊係可以靠外援可以成功 係現今足球一隊波要做到無敵除左個人技術之外係要靠青訓做出黎嘅體系同默契 得罪講句賤種呢兩三年勁極都做唔到夢三嘅高度拎唔到三冠就係因為佢做唔到超強嘅默契同體系

7個位打哂
仲要本身熟打法
呢點好多人都唔得

基本上帶佢一個 佢冇咁叻嘅位再搵一兩個有料d嘅後備 之後淨低每場根本可以帶起碼一兩個青訓入大名單

帶少2隻閘一個中場+防中啦已經
大吉利是msn 要換2 個or 以上都好好多
其實買下人係一定要
無可能11個位正選都係青訓(正選呀..),哥師都會買人
不過有D位係可以慳返,
仲有你地計少傷人既情況,好似上季傷到咁,又話板凳無深度
其實買下人係一定要
不過有D位係可以慳返,

但而家就係後備都係外援 反正而家正選6個青訓但後備得2個 買人係要但主要做輔助同埋買d同隊波夾嘅 而唔係好似而家咁用幾千萬買d妖人同即食翻黎就算
其實買下人係一定要
不過有D位係可以慳返,

尼桑斯=新keita
其實買下人係一定要
不過有D位係可以慳返,

尼桑斯=新keita

呢個幾正
但係中場太多人了吧
......過左半季仲有人覺得羅拔圖既攻力夠班打右閘?

做返萬能key好過啦

維度根本就係右翼黎

佢攻力不嬲唔係勁架啦
但做頂班夠有突
聽晚唔想見到鳩美斯正選
迷拉
聽晚唔想見到鳩美斯正選
迷拉

今晚牙ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞