[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

反正都係等沙維翻黎重整嘅話 用一個冇咁大名氣嘅起碼唔會因為壓力而買人 同埋呢個助教都好似幾睇重d青訓

仲等返黎先重整 即係起碼係下個歐國盃之後嘅事 巴狗呢啲大球會邊可能咁做

即係咩

根據上文下理係沙維

閱讀理解

係咪因爲以前有人鳩叫Xavi

同鳩白平時9UP慣左用個 代表Xavi就算數

等我教好過啦,最多唔收人工

我教啦
利申:fm帶atm3季 拎3個國王杯,2個R聯,1個西甲

我FM玩過巴塞教足十季年年都三冠王咁上下美斯拎夠十個金球獎幫佢贏埋美洲盃世界盃添呀
巴塞球員太牛b了,tmd找我奶奶帶就可以了
想叫春

Come on
Me john ok?

拴狗冠

買黎做後備,都唔使要求場場入波,都係打弱隊俾so9有得抖,之前如果買到 Vietto/雲9依家味又係俾你地屌,埃及仔開季入左幾個波到依家無波入,如果係巴塞味又係俾你地屌,

30m買個唔啱打法嘅st

你心水係邊個?會唔會過黎坐

後生啲嘅:vietto 加美路
老啲:Van Pussy
馬後砲啲講 不如留Munir
其實個後備前鋒唔打到咁差應該會再出多啲

加美路後生

除了內馬爾 只懂裝B

買黎做後備,都唔使要求場場入波,都係打弱隊俾so9有得抖,之前如果買到 Vietto/雲9依家味又係俾你地屌,埃及仔開季入左幾個波到依家無波入,如果係巴塞味又係俾你地屌,

30m買個唔啱打法嘅st

加美路後生

munir又後生 仲要夾慣 上季見到美斯都係俾波佢 有球美斯門前都專登橫傳俾munir頂入

除了內馬爾 只懂裝B

坑爺阿 巴薩只是二弟而已

除了內馬爾 只懂裝B

坑爹阿 巴薩只是二弟而已

羅白頭都已經25
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

除了內馬爾 只懂裝B

法國黎黎去去牛B坑爹個幾句是否OUT左?
有半隊係呢兩個月生日
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

除了內馬爾 只懂裝B

巴薩迷就是這麼沒有素質
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

其實都冇其他人選啦 呢一代得佢同細佬青訓 之後就到森柏munir啦

加美路後生

求其斬兩邊姐
羅白頭都已經25

Alba bb this year 28 la
羅白頭都已經25

Alba bb this year 28 la

見住佢地老去 其實我地都長大了
羅白頭都已經25

快d搵到自己最佳位置啦

講真我睇好佢第日做隊長

其實都冇其他人選啦 呢一代得佢同細佬青訓 之後就到森柏munir啦

我係覺得佢做大佬會幾有人格魅力

除了內馬爾 只懂裝B

巴薩迷就是這麼沒有素質

大陸迷就熟上面d用語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞