[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
拎屁馬同atm換基沙文啦屌

我要迪巴拉

我要迪巴拉

gabriel啦

我要迪巴拉

gabriel啦

我想要翻哈利仔
碧基都30啦
Having been booked twice in Copa del Rey, Messi, Umtiti & Alba could be ruled out of the Cup final if they get one more yellow card. [sport]

下場冇mk

下場用arda 馬斯 pk digne
Having been booked twice in Copa del Rey, Messi, Umtiti & Alba could be ruled out of the Cup final if they get one more yellow card. [sport]

下場冇mk

馬會難打過決賽喎 搏上半領先到再換digne好過啦 馬斯都話同utt差不多 但小明真係重要太多

我要迪巴拉

都唔啱位
除非arda打正選

如果要咁講基沙文都唔同啦 基沙文最勁係打cf位插上屁馬係打lwf

下場冇mk

No la
Alba is too important
果然無估錯😂🤔
果然無估錯😂🤔

尼馬史達寧上身,走位過人好好地,係最後個腳柒,基本上攞左奧運金牌後未好過

下場冇mk

馬會難打過決賽喎 搏上半領先到再換digne好過啦 馬斯都話同utt差不多 但小明真係重要太多

切爾達點都難打啲喎 仲要一場過
Mk下場打包包可以出盡全力
不過諗極唔明點解奧利蘭拿會走去幫華西護級

下場冇mk

切爾達點都難打啲喎 仲要一場過

但係未肯定出線 點都係出alba好d

唔經唔覺 就黎變碧基叔
不過諗極唔明點解奧利蘭拿會走去幫華西護級

佢同比列素嘈交 切爾達已經唔會再出佢
咁仲唔走咩
尼馬史達寧上身,走位過人好好地,係最後個腳柒,基本上攞左奧運金牌後未好過

一定是識返以前條女,成日WAKAWAKA搞到腳仔軟
白伯

唔經唔覺 就黎變碧基叔

美斯叔大打擊D
美斯差D又入罰波
屁馬呢排啲射波好敗家

hi樓鹿

Hi
今年so9 messi pk全部變3字頭
唔經唔覺 就黎變碧基叔

美斯叔大打擊D

下年豬埋世界盃可以正式收山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞