[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

見到佢個樣仲以為佢3十幾
Jesus19歲過黎浪費人生?,19歲,b隊班友仲踢緊b隊

B隊班友唔係踢緊B隊 就唔叫做B隊班友啦

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus
YOU班友成日隔離飯香
迷仔

佢係咁傻9架啦

耶穌光
打救疤狗
迷仔

佢係咁傻9架啦

咪同你一樣
迷仔

佢係咁傻9架啦

咪同你一樣

笑什麼 你也是

耶穌光
打救疤狗

Utt 救世主

佢係咁傻9架啦

咪同你一樣

笑什麼 你也是

靜啦辣殺
邊個著煙波衫出街
邊個著煙波衫出街

Q仔同肥豬王
貼尼馬合照惹罵戰 馬些路爆粗回應:收X聲喇

皇家馬德里左閘馬些路不論在球會還是在國家隊都是陣中的開心果,他日前於社交網站貼出自己與尼馬的合照賀對方「牛一」。不過卻有皇馬球迷不滿,指他未有為同日出生的隊友基斯坦奴朗拿度慶祝,結果惹來馬些路「爆粗」回應。

皇家馬德里左閘馬些路不論在球會還是在國家隊都是陣中的開心果,他日前於社交網站貼出自己與尼馬的合照賀對方「牛一」。不過卻有皇馬球迷不滿,指他未有為同日出生的隊友基斯坦奴朗拿度慶祝,結果惹來馬些路「爆粗」回應。

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

巴塞時升柏b影帝 敗人用d costa koman
而家都耶穌史達寧sane
邊個著煙波衫出街

Q仔同肥豬王

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦
敗人甘美治就真係有眼光啦

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

咁佢係識用同敢用後生仔嘅 睇下安狗買完咁多後生仔咪又係得utt打得起

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

PACO都係幾千萬買,又唔見安狗場場擺做正選

人地巴西友親,d丙朗迷真係多嗲

人地巴西友親,d丙朗迷真係多嗲

今鋪我撐馬細佬

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

買黎做後備,都唔使要求場場入波,都係打弱隊俾so9有得抖,之前如果買到 Vietto/雲9依家味又係俾你地屌,埃及仔開季入左幾個波到依家無波入,如果係巴塞味又係俾你地屌,

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

買黎做後備,都唔使要求場場入波,都係打弱隊俾so9有得抖,之前如果買到 Vietto/雲9依家味又係俾你地屌,埃及仔開季入左幾個波到依家無波入,如果係巴塞味又係俾你地屌,

全部假設冇波入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞