[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
你兩個自己死埋一二邊搞基啦屌
其實我係疤po都已經無地位 你都要扮我 你嘅人生係有幾撚絕望呀ching?

冰個尼

唔好咁睇重自己 我個名一開始已經係依個

巴塞仲需要幾多場波先證明到Sergi未夠班做正選右閘

要買都要完季先買

可以馬斯打住右閘先
碧基utt打中
羅白頭上返中場

會唔會好啲

羅白頭踢中場邊有位俾佢踢 除非試下出佢踢防中,但安蛇應該寧願俾ag打防中位
你兩個自己死埋一二邊搞基啦屌

要買都要完季先買

可以馬斯打住右閘先
碧基utt打中
羅白頭上返中場

會唔會好啲

羅白頭踢中場邊有位俾佢踢 除非試下出佢踢防中,但安蛇應該寧願俾ag打防中位

防中出samper
都係嗰句,唔覺市面上有咩好右閘可以買

市面係冇好閘架啦 希望下季試下升b隊閘搏下囉

攻守兼備真喺好難搵
好羨慕皇馬有馬細路

我地夠有小明
右閘唔係丹狗走左係冇問題
羅白本身都唔係閘
打得唔好好正常
無擔泥佬個種自爆咪算好
唔會期待話佢打到卡富丹狗拿姆咁架喎

其實我覺得蝗個卡華查幾勁 攻守兼備

要買都要完季先買

可以馬斯打住右閘先
碧基utt打中
羅白頭上返中場

會唔會好啲

萬能插,有人傷佢就頂到d位
其實羅白季初都打得好好,之後派左場大膠就變成依家咁,唔知係味無信心 應該要好似so9咁搵巴塞個心理醫生傾下

唔關事囉
我係高登果時一早講過,羅白季初打得好係因為對埋啲廢隊,唔逼搶,縮後俾哂成條右路你出波
而且無反擊能力佢基本上唔駛點防守
有一場佢刷左三個助攻,係對面果隊真係垃圾

我講過好多次要對啲有實力既球隊先見章
結果係點大家有眼弟,唔好話對強隊,連隊包包皇蘇切爾達呢啲有返咁上下殺傷力既球隊佢已經暴露問題

呢家西甲球隊愈黎愈醒,知你巴狗控唔住波隊隊都逼你,連貝迪斯都逼到你下下要鳩斬

羅白係果種典型一遇逼搶就賴屎既球員
其實Dso都係係地
反而Ag可能仲好
其實羅白季初都打得好好,之後派左場大膠就變成依家咁,唔知係味無信心 應該要好似so9咁搵巴塞個心理醫生傾下

好多新仔都係咁,果陣藥水踢到曉飛,對賤種炒左幾球飛機之後一沉不起,我覺得教練對新仔既輔助真係唔係咁足夠,所以其實我好撚撐埃及仔,一開波上巴塞順風順水,又入埋國家隊,之後派膠,比人喪屌,冇哂信心,踢番落b隊。 但之後上番黎之後踢得更加好,見佢更有自信同功架,唔會剩係比波msn而唔敢自己上,可惜呀,都係比人棄走

唔關事囉
我係高登果時一早講過,羅白季初打得好係因為對埋啲廢隊,唔逼搶,縮後俾哂成條右路你出波

結果係點大家有眼弟,唔好話對強隊,連隊包包皇蘇切爾達呢啲有返咁上下殺傷力既球隊佢已經暴露問題

呢家西甲球隊愈黎愈醒,知你巴狗控唔住波隊隊都逼你,連貝迪斯都逼到你下下要鳩斬

其實Dso都係係地
反而Ag可能仲好

季初打包包打得好好,係之後越打越差
其實我係疤po都已經無地位 你都要扮我 你嘅人生係有幾撚絕望呀ching?

冰個尼

我撐你呀,肯定有啲on9仔本身想改做澳洲仔但比人改左先叫澳洲妹
都係嗰句,唔覺市面上有咩好右閘可以買

市面係冇好閘架啦 希望下季試下升b隊閘搏下囉

攻守兼備真喺好難搵
好羨慕皇馬有馬細路

我地夠有小明
右閘唔係丹狗走左係冇問題
羅白本身都唔係閘
打得唔好好正常
無擔泥佬個種自爆咪算好
唔會期待話佢打到卡富丹狗拿姆咁架喎

其實我覺得蝗個卡華查幾勁 攻守兼備

池中無魚蝦自大
垃圾澳洲仔
垃圾澳洲仔

改名

唔關事囉

其實Dso都係係地
反而Ag可能仲好

季初打包包打得好好,係之後越打越差

其實如果你搵返季初啲比賽黎睇,季初果陣啲隊仲係忌忌地巴塞唔敢壓太上。
但自從切爾達一役後,隊隊都知只要逼一逼你巴塞班友就連波都控唔撚到
神的遊戲

要買都要完季先買

可以馬斯打住右閘先
碧基utt打中
羅白頭上返中場

會唔會好啲

萬能插,有人傷佢就頂到d位

明明佢上季做萬能插好好 阿祖跌watt之後就冇人做到呢樣野 用佢打萬能插頂人傷好過走去每個位用幾千萬買個後備 而家羅白仲要青訓熟體系
神的遊戲

辣殺

冰個尼

好人好姐用個咁嘅名
買起哂成個西甲咪年年捧盃囉,乜鳩都買買買,唔好on9啦

下季買比爾連放羅白
放paco,ag,買馬高列奧斯,有錢剩就買埋個丹比利
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
賣埋施利臣入ddg/屙拔甩
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up

計我話回購山神仲好啦

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up

計我話回購山神仲好啦

再加巴禾 咁樣宇宙冠軍都似

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up

計我話回購山神仲好啦

都未計升埋罰球王甘你老母同埋陣中嘅24
前中後龍門都無敵了
神的遊戲

辣殺

連神的遊戲都唔知係咩呀辣殺?

下季買比爾連放羅白
放馬斯煙鏟買馬昆奴斯
巴塞足球

ching你真識波

我郁係睇大家意向9up

計我話回購山神仲好啦

呢d就不了,狀態差一兩場又有人gege拮拮
森柏下季返黎有得出先算啦,陣間又唔知係邊度買個幾千萬後備返黎,再借森柏出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞