[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
其實巴塞依家個打法同班波根就唔識合咩技術型中場。無左前場迫搶,又無絕對控球權,中場保護自然弱到仆街,依家就算拉仔都踢得唔好。應該買個雲耶馬,個種又黑又硬,或者簡迪跑狗型d中場仲好。 好老實,d so AG 細佬都好波,但我總係覺得唔係依家戰術需要。

嗱 又話買人啦

得罪講句 話買星去改變打法不如捧皇啦

唔係買星改打法,係因為改左既打法買啱既人,安歷基依家班波有咩打法可言,除MSN三個字,咁點幫MSN。?青訓唔係唔用,不過唔係安歷基用,安歷基撚識用青訓,如果依家美斯先出道,你估有得踢咩

要解決嘅係點樣去令班青訓去接翻軌 而唔係盲目去用買人解決 唔係話唔應該買但前題係應該俾親生仔去試下先 433tikitaka先係個體系重心而唔係球員教練
買人唔係唔得,但都唔係買d打法難融入巴塞,兼且同青訓新星撞位ge後備掛
買人唔係唔得,但都唔係買d打法難融入巴塞,兼且同青訓新星撞位ge後備掛

agger 之係唔係賣個青訓入個妖人翻黎 仲打飛機話好為未來着想要年輕化

同意
拉子咬咬真係神級收購

同意
拉子咬咬真係神級收購

所以而家唯有孤注一擲,求山神回家carry呢班辣殺
屌你老母 睇完manchester by the sea好sad
買人翻黎做輔助姐 so9拉仔都係融入隊波輔助小白美斯 而球隊中軸核心都係要用青訓出身嘅去run
屌你老母 睇完manchester by the sea好sad

收嗲啦弱智
下個post叫咩好
Mascherano set for spell on sidelines with hamstring problem
下個post叫咩好

We're in the final of the #CopaFCB!
下個post叫咩好

We're in the final of the #CopaFCB!

家醜不外傳@綠帽
下個post叫咩好

定係陰寒的笑容
下個post叫咩好

家醜不外傳@綠帽

外傳左啦
下個post叫咩好

定係陰寒的笑容

講時講覺得施利臣同煙有啲似樣
下個post叫咩好

家醜不外傳@綠帽

外傳左啦

醜事傳千里@綠帽

緣份是神,遊戲,是我們。

下個post叫咩好

定係陰寒的笑容

依家先發現?

馬連bb
下個post叫咩好

定係陰寒的笑容

依家先發現?

本身都少少覺
但再睇佢2個一笑個樣簡直一鳩樣

馬連bb

我買左隻碟
艷火
下個post叫咩好

定係陰寒的笑容

笑到你心都寒埋
擺埋張gif落1樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞