[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
s gomez,fontas表示
認真 好鐘意泰亞高

thiago仲有巴查子 好熱血好有隊長feel
成日講邊個邊個接到班真係好曬氣,之前泰亞高,巴查,哈利仔呢D夠話接班啦,咪又係放出去或者唔用,根本班高層同領隊冇諗過比自己青訓上位接位

呢個真 thiago巴查已經證明左自己有料打正選 thiago當年u21隊長拎歐國 巴查已經係國家第三中堅 但都係唔用 係都要買人 Samper係隊中雖一防中後備 都要借佢走寧願用拉仔ag客串都唔肯用一個岩位岩打法仲有有料嘅青訓親生仔 munir都係
安歷基同高層當正自己玩緊fifa 亂排陣同淨係識係諗買人接班 完全唔理青訓 而家仲要連b team都買人踢
1. 賣巴查子 --> 入utt
2. 賤賣grimaldo --> digne
3. loan munir賣哈利入paco
4. loan samper入ag仲要唔岩位
5. 賣thiago留法比
呢五個換人仲要得utt一個係打得好 法比仲要之後一年已敗走

除左1, 其他agger
Utt勁好多

我覺得utt同巴查係唔同類型嘅中堅 巴查似pk打法 如果巴查夾utt可能都會幾好 不過utt係真心勁 巴查子個個最唔滿意8m賤賣姐 真心好中意佢 佢可以出去有機會證明自己已經得
下面四個 燒錢仲要換左班冇咁好用嘅
巴查助攻力top5

佢好可惜 同碧基年齡太近 一隊波冇可能出兩個組織進攻型嘅中堅 所以上唔到位 之前如果佢拍佩老大or馬斯 的確可以成個碧基咁 但夾碧基一齊出又其中一個冇咁好發揮唔曬
每月thiago討論
每月thiago討論

每週ag討論
以前教練太沉醉哥帥夢三 用死同一班正選冇乜俾班新人機會接班搞到一個一個咁走
而完到班高層成日j戴巴拿普巴華拉提 但冇諗過哈利仔森柏alena嘅未來同上位機會
以前教練太沉醉哥帥夢三 用死同一班正選冇乜俾班新人機會接班搞到一個一個咁走
而完到班高層成日j戴巴拿普巴華拉提 但冇諗過哈利仔森柏alena嘅未來同上位機會

哥狗時期最勁就係中場,贏在正選後備都咁勁
沙維,小白,影帝,法比,泰亞高,基達
竟然幾年後最弱係中場
每月thiago討論

講真 thiago打法絕對做唔到沙維小白
但起碼勁過宜家ag dso 拉b
每月thiago討論

有佢就冇細佬 從來都係二揀一

哥狗時期最勁就係中場,贏在正選後備都咁勁
沙維,小白,影帝,法比,泰亞高,基達
竟然幾年後最弱係中場

小白比當年跌左唔少 影帝係前面少左壓迫下都咁勁 而拉仔最多叫穩過法比 基本上當年出後備三個都唔係廢過而家正選好多 而家嘅後備就唔好講啦 垃圾到中游都㩒住我地屌
每月thiago討論

有得二揀一應該冇人會唔揀大佬 大佬高細佬至少一班喎
每月thiago討論

都係o個句,o個陣有俾過機會佢出
傳個波都彈下彈下, 俾人搶又控唔住
又容易傷, 賣佢唔覺有咩錯
錯係錯在賣得平
拎大佬同而家d右中場比
拉仔 --> 已經係唯一一個可以比較嘅中場 技術上就冇得比 長傳分邊可能好d 勝左勤力補位 但控制力冇咁好 只可能話拉仔係而家呢個右閘放題之下岩打法d
AG --> 冇討論價值 控球突破傳波都唔係大佬個皮 有得揀用30m買佢不如用夠double買大佬
DSO --> 突破好大佬少少 有速度 可以同美斯夾下換位 但技術同視野唔夠
細佬 --> 同dso差不多 但打法上夾啲 但同大佬比都差d
每月thiago討論

都係o個句,o個陣有俾過機會佢出
傳個波都彈下彈下, 俾人搶又控唔住
又容易傷, 賣佢唔覺有咩錯
錯係錯在賣得平

慘得過而家表現好差嘅ag都成日正選
大佬當年個個希望佢打到沙維咁但佢根本唔同打法先表現冇咁好 但起碼好過ag呢d 如果大佬夾而家打法一定好過ag dso 同全盛拉仔有得揮甚至更好
想問吓邊個係哈利仔
btw戴巴拿堅勁
美斯老咗,退後一格踢小白個位
戴巴拿踢右前鋒,perfect
一定唔可以比皇馬或者曼聯買咗

alen halilovic

Dybala絕對係下一個巨星,寧願佢留祖記好過走,萬一搶唔贏,絕對會對巴塞造成打擊
想問吓邊個係哈利仔
btw戴巴拿堅勁

Dybala絕對係下一個巨星,寧願佢留祖記好過走,萬一搶唔贏,絕對會對巴塞造成打擊

我諗高層有心買嘅話,一定會叫美斯馬斯遊說嘅
但到時應該比佢定尼馬上位好呢
想問吓邊個係哈利仔
btw戴巴拿堅勁

Why not both
我地有最強説客
丹狗已潛入敵方勢力

我地有最強説客
丹狗已潛入敵方勢力

我地有最強説客
丹狗已潛入敵方勢力

買到就好

Not Agger
喪事走左咁耐終於有接班人

Not Agger

大佬當年係因為踢法花巧TITO先重用法比貪佢同球霸佢地同屆易夾
加上TITO要追100分
唔想有任何差錯咪大部份時間用果11個
大佬想要多D上陣咪跟哥狗去拜仁
UTT 西甲常勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞