[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
paco是蘑菇的支持區
不過B隊冇咩基石級人馬係事實
大部分比哥狗升哂同比高層清哂

最嬲係grimaldo,明明唔使買digne 用grimaldo就得
防中keep samper

之前都成日提下 唔係digne rubbish而係有grimaldo之下冇需要 加上仲賤賣左grimaldo
啲青訓啊屌佢地老母

仲有影帝由基達song之後冇後備 有森柏上到位都要借走 搵ag同好耐冇打防中嘅馬斯客串
舊垃圾踢左半季咁既水準都仲可以幫安狗劣鳩

上季毒撚同維度有眼睇,大部分人都話要賣走佢,
話左夾左半季未熟

呢兩個好明顯安歷基放錯位
一個左翼,唔係中場
一個右翼,唔係右閘
結果咪打得差

安蛇最鐘意識打多個位既人,買佢兩個都係貪呢樣

但佢就用黎打冇咁叻嘅位
巴塞咪同賤種掉番轉囉
而家就係識得買星當青訓係草

垃圾高層,安蛇唔續約都無咩問題,最大問題係唔知會唔會買埋出面d"名氣"教練,搞死巴塞傳統

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

見到佢個樣仲以為佢3十幾
Jesus19歲過黎浪費人生?,19歲,b隊班友仲踢緊b隊

B隊班友唔係踢緊B隊 就唔叫做B隊班友啦

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

巴塞時升柏b影帝 敗人用d costa koman
而家都耶穌史達寧sane

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦
敗人甘美治就真係有眼光啦

PACO都係幾千萬買,又唔見安狗場場擺做正選

買黎做後備,都唔使要求場場入波,都係打弱隊俾so9有得抖,之前如果買到 Vietto/雲9依家味又係俾你地屌,埃及仔開季入左幾個波到依家無波入,如果係巴塞味又係俾你地屌,

埃及仔上季尾同熱身賽打得好喎 佢係未夾個邊d人姐

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

買黎做後備,都唔使要求場場入波,都係打弱隊俾so9有得抖,之前如果買到 Vietto/雲9依家味又係俾你地屌,埃及仔開季入左幾個波到依家無波入,如果係巴塞味又係俾你地屌,

咪係
由細到大打疤
其他隊去到仲入到咪算係咁
巴塞咪同賤種掉番轉囉
而家就係識得買星當青訓係草

垃圾高層,安蛇唔續約都無咩問題,最大問題係唔知會唔會買埋出面d"名氣"教練,搞死巴塞傳統

根本唔係巴青訓出身嘅鬼理你咩 人地為好成績打靚個位好過啦 又唔知青訓嘅重要

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

咪係
由細到大打疤
其他隊去到仲入到咪算係咁

淨係踢左幾場都入波多過三千萬垃圾

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

季前入左5粒,之後無晒聲氣,反而sandro keep住有波入,不過呢排傷左
跟我一齊shout 埃及球王 埃及球王 埃及球王

點叫到個後生既黎坐後備

paco都後生

哥狗用新人應該天下第一
同雲高爾有得揮

sane加jesus

曼果三個都幾千萬買番來
都唔算係升新人啦

季前入左5粒,之後無晒聲氣,反而sandro keep住有波入,不過呢排傷左

yes
某個人半季入2粒

最嬲係grimaldo,明明唔使買digne 用grimaldo就得

之前都成日提下 唔係digne rubbish而係有grimaldo之下冇需要 加上仲賤賣左grimaldo
啲青訓啊屌佢地老母

仲有影帝由基達song之後冇後備 有森柏上到位都要借走 搵ag同好耐冇打防中嘅馬斯客串

森柏一定會返黎,因為仲有球迷壓力俾到班垃圾高層,,沙維前排好似有讚過森柏,如果沙維做教練一定會用佢

埃及球王
買返辛度拉美利斯啦

埃及球王

sandro
paco是蘑菇的支持區

埃及球王

啲青訓啊屌佢地老母

森柏一定會返黎,因為仲有球迷壓力俾到班垃圾高層,,沙維前排好似有讚過森柏,如果沙維做教練一定會用佢

呢個真 仲有希望可以重用alena唔好再浪費多個中場青訓
買返辛度拉美利斯啦

sandro 難啲
離心大過埃及仔好多
埃及仔一直話寧願留係疤做後備

30m買個唔啱打法嘅st

你心水係邊個?會唔會過黎坐

後生啲嘅:vietto 加美路
老啲:Van Pussy
馬後砲啲講 不如留Munir
其實個後備前鋒唔打到咁差應該會再出多啲
還我sandro同埃及球王

啲青訓啊屌佢地老母

呢個真 仲有希望可以重用alena唔好再浪費多個中場青訓

中場青訓係佢兩個最正
埃及仔最好係夠熟同可以打哂三叉位
買返辛度拉美利斯啦

sandro 難啲
離心大過埃及仔好多
埃及仔一直話寧願留係疤做後備

睇返原來埃及仔>借,辛度>賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞