[2月硬仗連連] 巴塞隆拿球迷討論區 (176)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔經唔覺 就黎變碧基叔

美斯叔大打擊D

下年豬埋世界盃可以正式收山

吊you牙 me美斯b never收山
不過諗極唔明點解奧利蘭拿會走去幫華西護級

佢同比列素嘈交 切爾達已經唔會再出佢
咁仲唔走咩

咁好用都唔出
唔經唔覺 就黎變碧基叔

美斯叔大打擊D

佢如果識睇中文 見到有你呢個on9 fans 應該即刻收山啦
唔經唔覺 就黎變碧基叔

美斯叔大打擊D

白伯 --> 美斯叔 --> 碧基叔 --> 老影帝
呢一代青訓真係好癲 而家仲係前中後最核心個幾天 但唔經唔覺都已經老啦 都仲未有似樣有人接班 係得最後生嘅影帝睇落有森柏接
唔經唔覺 就黎變碧基叔

美斯叔大打擊D

佢如果識睇中文 見到有你呢個on9 fans 應該即刻收山啦

呢樣真
87一代都30歲了....

如果野兔踢13場有波入 今年佢會係幾歲?

應該冇咁老 最多咪60
沙維都就四十歲
沙維都就四十歲

Xavi
沙維都就四十歲

Xavi

食肥婆啦你去

食肥婆啦你去

攞左長者卡未

食肥婆啦你去

攞左長者卡未

可以搭過海巴搭兩個站唔過海阻住人
成日講邊個邊個接到班真係好曬氣,之前泰亞高,巴查,哈利仔呢D夠話接班啦,咪又係放出去或者唔用,根本班高層同領隊冇諗過比自己青訓上位接位
成日講邊個邊個接到班真係好曬氣,之前泰亞高,巴查,哈利仔呢D夠話接班啦,咪又係放出去或者唔用,根本班高層同領隊冇諗過比自己青訓上位接位

Agger

Agger

好彩條廢坑唔續約,否則我埃一返黎,號碼都唔洗揀就被賣走

呢個真 thiago巴查已經證明左自己有料打正選 thiago當年u21隊長拎歐國 巴查已經係國家第三中堅 但都係唔用 係都要買人 Samper係隊中雖一防中後備 都要借佢走寧願用拉仔ag客串都唔肯用一個岩位岩打法仲有有料嘅青訓親生仔 munir都係
安歷基同高層當正自己玩緊fifa 亂排陣同淨係識係諗買人接班 完全唔理青訓 而家仲要連b team都買人踢
1. 賣巴查子 --> 入utt
2. 賤賣grimaldo --> digne
3. loan munir賣哈利入paco
4. loan samper入ag仲要唔岩位
5. 賣thiago留法比
呢五個換人仲要得utt一個係打得好 法比仲要之後一年已敗走

Agger

好彩條廢坑唔續約,否則我埃一返黎,號碼都唔洗揀就被賣走

未必

呢個真 thiago巴查已經證明左自己有料打正選 thiago當年u21隊長拎歐國 巴查已經係國家第三中堅 但都係唔用 係都要買人 Samper係隊中雖一防中後備 都要借佢走寧願用拉仔ag客串都唔肯用一個岩位岩打法仲有有料嘅青訓親生仔 munir都係
安歷基同高層當正自己玩緊fifa 亂排陣同淨係識係諗買人接班 完全唔理青訓 而家仲要連b team都買人踢
1. 賣巴查子 --> 入utt
2. 賤賣grimaldo --> digne
3. loan munir賣哈利入paco
4. loan samper入ag仲要唔岩位
5. 賣thiago留法比
呢五個換人仲要得utt一個係打得好 法比仲要之後一年已敗走

除左1, 其他agger
Utt勁好多
而家青訓得翻六個正選 pk小明羅白影帝小白美斯 再加細佬同冇得出丨ㄱ一ㄱ一一ㄱ
認真 好鐘意泰亞高
而家青訓得翻六個正選 pk小明羅白影帝小白美斯 再加細佬同冇得出嘅馬斯比 細佬之外一個用黎接班上位青訓嘅都冇
巴查助攻力top5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞