[巴打入] 有咩舉止反映到你地想娶一個女仔/想結婚 ?

398 回覆
169 Like 9 Dislike
有冇擺錢入去至得架

老老實實留意到好多對男朋友不利既細節你都迴避,你自己諗諗佢喇
我都曾經翻睇對話懊悔自己發左咁多次癲逼走佢
到最後 其實你都係幫佢搵藉口炸

叫雞更加唔值得原諒
樓主條件應該唔差 搵過第二個啦
壓力大去叫雞你又信。。。
你咁諗都係好,不過有冇諗過你想去,唔等於對方屋企人想你去
講真 我真係次次佢要我都有俾
試過唔俾 佢忍唔到 係咁撩我
我地一星期1-2次係佢屋企獨處
其他日子會一齊做運動/出街睇戲行街
26止蝕
27搵新一個
28重新上路
29催新男朋友結婚
30催都在頭暈 又被分手
31止蝕
32搵新一個 即重新上路
32.3 催男朋友結婚
32.5 催都在頭暈 又被分手
33 止蝕
33.1搵新一個 重新上路
33.2 催結婚
我覺得自己好盲目 欠抽身既勇氣
佢一定唔肯 拖住又有得免費屌 點解要分
直到佢搵到下一個前都唔會同你分手

學樓上話 試下獨處時唔俾佢屌 睇下佢會點
對佢黎講 旅行係開心放鬆 係人生意義
而結婚 唔知係咩
你係處女我就埋你單
叫雞都接受到
唔結婚對你黎講好小事姐
我係你老豆老母真係心痛死
生個寶貝女出黎俾條賤男咁玩殘
叫雞都你都原諒得仲要唔肯同你結婚
你係咪真係條件差到咁除左條賤男呢個世界無其他男人要你?
你對唔對得住你老豆老母呀
你咁講得,已經證明佢對你只有性慾
係堅決拒絕果種,睇下佢反應,暴跳如雷就祝你好運

所以咪話你係一隻免費雞
絲打 你同男朋友一人一份全職? 出面租樓好貴 租咗又驚儲唔到錢 我都想同男朋友同居
之後你就會俾人飛 唔洗你再抽身
去旅行係人生意義咪即係浪漫版既不負責任
叫雞夠開心放鬆啦
唔係迴避但唔想講太多工作私隱
有放錢 每個月放一筆數
到後來分手 聯名取消咗 而家復合都係各自獨立地儲錢
咁我一早都認定係佢
我嘅話會係咁搏老命搵錢,打緊兩份工,事業上進心會重過以前好多。
係佢提出我地可以去對方屋企住
但以我所知 我屋企同佢屋企人都唔想
因為雙方屋企人係識 佢地傾過 佢地都叫我地搬出去住
聽你講 段關係仲有咁多暗湧 條仔又唔生性
結左都未必好 佢年尾同你求婚你都要唸唸
唔好on99即刻應承

更何況佢唔會求婚
OK 我試下
旅行的目標唔係輕鬆,而係去擴闊自己的眼界,了解到自己的微小同不足,去學習其他地方優勝過自己所知的文化

去令自己變得更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞