[巴打入] 有咩舉止反映到你地想娶一個女仔/想結婚 ?

398 回覆
169 Like 9 Dislike
叫雞減壓叫得一次就會有第次
之後做乜事有挫折都會再叫
分手啦傻西 你識過個應該三十歲前結到婚
咁又唔會,有免費閪屌解唔一直留住
又安全又真軍,仲又食又拎

係男人都會咁做
搵人埋單,害人呀你
雖然巴打你好MEAN 但其實我都覺得樓主男朋友有少少騎牛搵馬
當日比前女友屋企人講,冇面到,果種羞恥感同憤怒會令你改變晒
我都知
只係男人心聲,事實係殘酷,我曾經比人mean到喊都喊唔到
次次都用套
2019仲有女人信男人壓力太大要叫雞?
樓主一係個腦係弱智一係個樣係弱智
如果他日分手 我會考慮搵個比我大好多年既
佢話想逃避現實
你係咪要有個家你先有d安全感

我認真
呢個話題好多女人心中問號
我點睇都係你想逃避現實
其實你地係咪各有各玩 婚前試愛咋
我好專一 得佢一個
我都肯定佢無同其他人有感情 但佢叫過雞係事實
送你一句,佢咁多年當你係一隻安全免費的高級雞,
當你開價係1200 1q 你每次2-3次,即係一日就3600,一星期兩日就7200,一個月4個禮拜,一年48星期。

7200*4*12=345600 一年
345600*8= 2764800 八年

呢個係保守估計
睇哂大家既留言啦
好多好mean但我會好好記住
今年內應該會有個決定
我會好好地觀察下
其實結咗婚唔代表無自由
我同我女友同居咗差不多兩年
上年年尾求埋婚添
但係兩年來佢無話特別管制我啲咩
不過我做一啲重要啲既決定時會問佢意見
如果佢say no 我唔會一意孤行

重點係我幾肯定佢都無乜點儲錢
原因我答你唔到 始終我唔識佢
可能佢未玩夠 想用錢買下野滿足自己多過儲
可能佢扣埋支出所剩無幾 索性唔儲
所以咪無諗過結婚囉 因為結婚要用錢嘛

btw 我個人覺得結得婚就要同居 就算租都好
如果註咗冊 已經係夫妻關係
仲要各自返屋企住 咁結嚟做咩?
我唔知男人點諗
但我自己個人認為結婚 保險 會為未來而行動好過得把口

寧願 一張婚紙同保險好過999枝 玫瑰

證明佢所做都有意思同你行落去為界線
而唔係用錢用口製造既暫時浪漫
你害人咩
呢個就輕易咁比人日日屌,下次果個唔好連屌都冇得屌,做人標準要一樣
所以會講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞