[巴打入] 有咩舉止反映到你地想娶一個女仔/想結婚 ?

398 回覆
169 Like 9 Dislike
希望絲打你會醒 睇清楚佢
我知愛一個人會好盲目
完全想扮睇唔到佢啲缺點同衰野
呃過自己個腦咁 希望佢會改會變好
但又一路知依條友根本改唔到同唔值得託付終身
好傻 好蠢
斯德哥爾摩症候群
你都係繼續痴住佢做免費高級ig雞,唔好害到其他巴打啦
想知你想點知道佢叫雞?佢主動講?唔小心俾你發現?
愛佢愛到傻咗
你以為自己好偉大? 係言情劇啲悲情女主角?

好心啦廿鳩幾歲人都唔化既
愛到要生要死想感動佢呢啲十幾廿歲𡃁妹玩就得
廿幾歲女為自己將來著想下啦
咁想結婚?
簽紙算啦
唔影婚紗相 唔擺酒 唔去旅行
重點唔好害其他巴打
比我知道佢過去8年咁樣日日比人屌,仲要乜都得益,真係揀隻雞都好過揀佢

我未婚妻都一樣係

所以呢個香港其實唔係無好對像

只係得壞嗰 d 會怨天怨地

同埋幸福無人講無人記得

仆街野就印象深刻又吸引
負評俾你條仔,窮人學人拍拖、講結婚,害死下一代
有家底另計
有樓主呢種蠢閪女人存在 怪唔之大把狗公賤男搵到食
講極都唔明 你繼續攬住條賤男過世 到時人又無錢又無樣又老唔好搵人可憐你
重點唔好害其他巴打
比我知道佢過去8年咁樣日日比人屌,仲要乜都得益,真係揀隻雞都好過揀佢

打漏左
換過個啦 大使已經係死罪~
見到樓主之前開POST 性病集中區(28)祝大家冇事
依個係你男朋友? 定FD AC
雖然聽落樓主都好chur下
但你諗下結婚搞婚禮 買樓生仔
呢啲一定大壓力過比你逼婚
如果佢面對壓力方法係去叫雞
咁你做定心理准備佢之後都會去叫
唔關男女事
伴侶應承你一樣野 好耐都得把口
令你一直唔開心 咁已經係蝕緊(=晒緊時間)
Fd ac 我無病 放心 佢都check咗無事
所以話樓主係一隻隨傳隨到,安全可真軍的免費高級雞
幾多歲唔係重點,重點係拍左八年拖.諗結婚都應該.
男友叫雞亦唔係重點,重點係佢唔介意俾你知.你睇路喇.
結婚根本只係人類自己諗出黎既on9野
商家搵錢既其中一個手段
兩個人一齊點解要結婚?
有乜野係要結婚之後先做得?
離婚同分饍養費囉
除左社會風氣家庭壓力呢d外在因素
(上述兩樣唔代表係正確/合理理由喎)
點解要結婚?
咁講又啱
唔好分手呀屌你
唔好放呢啲賤男出黎
同埋結咗婚都有機會離婚 結婚唔=綁住咗佢 佢唔會走
廢撚到咁,唔比人炒都偷笑
睇怕都係倫敦金
Ot 去叫雞,super
免費高級雞,安全可真軍,隨傳隨到,比我都唔想冇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞