[巴打入] 有咩舉止反映到你地想娶一個女仔/想結婚 ?

398 回覆
169 Like 9 Dislike
我好多人追 係唔憂既
我都覺得我父母知道分分鐘嬲到打死佢
我去其他國家只係睇大波妹
你講親都係得個框冇實際內容既
每個月「放一筆數」,一千同五千差天共地
復合後「獨立地儲錢」,咁即係你知唔知佢儲緊幾多?

行業方面講個sector 出黎唔通會起到你底咩,但男人撈邊行都好大影響架嘛
其實結個婚都係講緊幾百蚊簽張紙
睇你係真係想同佢結婚定想擺酒搞大佢
兩家人食餐飯算啦
試過拒絕 佢無嬲 但就係咁撩我 我唔忍心 最後又肯
agree

樓主,佢唔係唔想結婚,係唔想同你結姐
係 佢求婚我都要諗諗
但我想見到佢有結婚既打算
其實你點解想結婚?

你只係25歲 其實仲有時間
Agger
有下一個佢一定即刻飛9你
事實佢真係唔係咁愛你
你冇得救
浪費時間,既然復合番又分開儲錢,真係好撚攪笑
兩個都已經遇左散,睇嚟你真係鐘意做肉便器
本身好認真追post
後來見到叫雞就唔想再睇落去
真呀,清,做男人好撚慘
睇漏左 樓主點知條仔叫過雞 佢同你講?
呢個唔洗講啦
我都為左同條女搬出去住打緊1.5份工其實係咪可以賤格啲都得
我唔係你老豆老母都打柒條賤男再屌柒你
做女人做到你咁on9 影衰曬女人
你咁多人追就叻返次搵件有車有樓既好男人結婚
唔係攬住條賤男覺得自己好偉大付出好多咁
你係要反面果隻呀,你呢啲叫半推半就,佢咪一樣屌到你
唔一定 你唔可以要人地跟你價值觀

有人認為旅行係開心放棄係人生意義呢件事本身係無錯嘅

只係兩個人一齊價值觀唔同就無謂一齊咁解
同你一齊緊仲叫雞嘅仆街一早已經可以飛得啦 唔可以再一齊
壓力大就可以去叫雞咩 咩籍口嚟 自己心唔夠定又唔成熟又未玩夠 佢完全冇尊重過你
根本佢都唔想同你行到尾
絲打 早走早著啦 唔好再浪費時間係佢身上 同浪費自己時間
我就快想打3份
前女友屋企人令我好傷心
平時連登仔話女人係雞我都唔同意
今次樓主真係雞 仲要係用到三十歲殘就即棄個種
女人都唔自愛唔洗旨有人真心愛你同你結婚
又係你呀清
大家同樣原因喎ching

我係因為我落泊真係去到只維持基本生活果排,我女朋友同我講左句:

我地出去食少啲,平時可以食車仔面都得吖

一望到呢句,即刻喺條街感動到留左男兒淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞