Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
因為夠鐘
今集有以前嘅質素
其實桶叔叔 你認真望入去 真係會見到係邊個位彈出黎
叫老婆果下好好笑
其實本身fixed 死,轉裏面塊野先會轉, 你可以試到.....
本身唔玩,見haha 集集提避免唔到,玩招突然偷襲
覺得鐘國唔係抗拒同智孝loveline
係唔鐘意佢地成班起哄式咁玩
大神haha有時就咁講2句佢會偷笑
要結婚了
感覺上智孝比之前MC更加受落 唔知係咪習慣左
不過咁推法多數都唔會真係一齊
其實我覺得鍾國對個個認識嘅女性都係咁好 昭旻 真英 智孝 就算係其他黎嘅嘉賓都唔例外
今集由前面自行分組 搵途人玩遊戲 後面追逐戰 同歷史意義都好有返以前嘅感覺
近年少有高汁集數
隱性容陷愛
今集係幾好睇 起碼冇悶場 可惜始終比唔上舊既
頭先睇翻啲舊既episode
少時63 64個兩集真係好好睇 我啲回憶啊
今集高質

搞笑 刺激都有
啲game 既設計都有花心思
今集幾好
下集有寶英
今集最尾好有以前無挑果種feel
以前MC玩loveline多數係GARY推先感覺有機會一齊
而家懵鐘兩個係其他人推佢地先附和 再加上佢兩個成日宣稱佢地之間係家人關係 所以唔覺得有機會一齊
智孝揀個伴去LA係咪無左件事
出國好少會決定完即刻拍,要做好多準備嘅
好正呀呢度
呢度鐘國有面紅
前少少智孝叫返哈哈做小叔時,鐘國托住頭望住智孝個邊笑都覺得好sweet
Running man 死忠,一開始就唔中意mc,前期睇住Gary做獨腳戲都冇咩,後期智孝俾反應就覺得係為吸mc fans而做
唔知有冇人記得好早有一集係小王子村拍練歌個度,鐘國叫智孝吹木童笛黎聽下,結果兩次都吹錯,但鐘國讚咗佢可愛,感覺係好真心嘅一句,大家快d搵黎睇下再煲勁d spartace
望佢地一齊望咗好耐,但一路默默支持,睇到呢幕,忍唔住想同大家share下
效果黎既姐 唔洗咁認真
韓綜史上有無邊對couple 真係一齊咗
係囉,笑下就算
最近有我獨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞