Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
上星期個集未知真相係點
個剪輯的確係令人覺得佢係因為花痴角色而做d 咁over 嘅行動
都唔知你cap 上個星期講嘅野話人盲反做咩
嘩!反得好理性好冷靜呀,高質會員呀

你見今日都仲有人反旻
你就知d盲反真係on9抵屌
話昭旻=反昭旻=智孝死忠=7012粉=唔好睇rm
你地對話好正
我自己都係同一句
睇rm都係輕鬆下啫
睇呢度互屌仲好笑過真係睇rm
昭旻真係唔岩做spy 又carry唔到個嘉賓
做留平時搞下笑既角色仲好睇
直頭係幫兩個spy 去贏
光洙冧女有一手 氹返昭旻嗰度
智孝係好反常 不過就係咁先多鏡頭
係敵對既點解要幫?根本就夾好晒,以昭旻一條友做呢d既往職肯定輸硬,加多個智孝有保障
其實係大家夾埋做綜藝節目啫 , 敵對 ? 贏左有幾百萬咩 ?
出糧拍節目咪幫囉仲有咩點解姐
昭旻上集唔比嘉賓上車今集解釋左係想spy一隊
同埋今集昭旻今集都冇點犯錯點解咁多人甜事後孔明話佢露哂馬腳好明顯
智孝出錯維護男嘉賓=劇本 唔係智孝錯
昭旻除左公佈秘密任務唔成功大家拍掌嗰陣佢窒左一下 仲有邊度有錯而且當時除左昭旻好似連王鼻同個男嘉賓都有窒左下
佢扮委屈扮到連haha都信佢 又話係劇本呀
昭旻最尾果度好似有d真心委屈,同haha講唔認真做會比制作組訓話
0馬腳
比人tum可愛死
仲要屌廢
RM史上第一笑話 做得好都係錯
唔理劇唔劇本
呢個detective玩法真係好悶
玩左好多次啦
個d搵到提示就播埋woo d人聲真係想死

密室又咩料
連玩幾次
好緊張咩
我都覺得呢度有幾成真心說話
好心你喇
應該係佢上幾次做spy都出事比制作組屌
制作組都應該錫佢 你見舊pd都搵佢去美秋里就知
佢上幾次做spy真係
第三次秘密任務咪失敗嘅 有冇講係咩嚟
因為佢係昭旻囉
會唔會係情侶唔羸得 ? 見宰英拉繩起初拉到好前 , 到局勢羸得太過明顯先褪去繩尾打鐘

光洙就由頭到尾都係用盡條繩想贏
其實對得咁耐spy好難做,郁下條尾都知你想點不過都係睇成員互動,節目內容係其次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞