Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
覺得個game怪怪地咁。

Spy無乜野可以誘導其他成員做,又唔可以撕其他成員,個提示仲要直接開名係忙內,3隻蜜蜂唯一可以做既就係等佢地搵到提示之後走佬
同埋有part光洙自己撞到在石個蜜蜂頭,無其他成員係度都要扮驚明明佢自己係主謀
綜藝其實唔一定要係公平兢技吧 , 睇啲細嘅同大嘅互相糟質
調轉問
有無俾啞鈴屌過
刷新rm post負皮記錄
都要做俾扮緊蜜蜂嘅大神睇吧
齋跑光洙可能真係快過鐘國,再加上光洙起步先
笑到仆街
昭旻又去旅行,布拉格喎
唔扮既話未姐係話比在石知佢係蜜蜂
重要既係在石仲未OUT既
製作組又一次捉到鹿唔識脫角
覺得好多野再改多少少就會變好睇好多
唔係想話佢唔公平,只係覺得有d雷聲大雨點少,開頭好似好懸疑咁零提示,以為會點樣解迷之類,但一搵到鐘國石鎮就直接開名係捉忙內
會係同邊個去呢
因為時間好短
正常見到在錫會即刻撕 即係基本上係玩嗰15分鐘
D提示太難嘅話得15分鐘好難玩
成班元老年紀咁大
仲想好似以前咁追蹤戰玩成粒鐘咩
有15-20分鐘睇已經好好啦
時間短左提示清晰左都好正常姐
我個人覺得今集最尾果part都幾正幾好笑, 唔錯
係前面搵藝人點名果part on9左少少, 篇幅又長, 幾無聊下
一定out 石鎮 點解要咁做 雖然得4個選擇
個個星期都劇本
悶唔悶
Race starts 同鐘國電影式跨越 都唔知幾多年冇見過 憾動到我心靈
今集上返軌道冇嘉賓先係最好睇
宋智孝與金鐘國通過一起出演《running man》節目發展成為戀人,至今已交往七年多。 隨後,金鐘國的經紀公司與宋智孝的經紀公司先後確認了這條消息屬實。」
睇嚟呢個post多人撐智孝同鐘國呢對

KBS Happy Sunday12.4%(+0.2%)

一部

SBS RM上部4.9%(+0.9%)

SBS RM下部6.5%(-)

MBC 蒙面歌王上部5.2%(+0.1%)

MBC 蒙面歌王下部7.8%(-0.2%)

二部

SBS 家師父一體上部5.3%(-0.7%)

SBS 家師父一體下部5.9%(-0.8%)

MBC窮民丈夫3.8%(-)

SBS 我家的熊孩子上部16.2%(-1.2%)

SBS 我家的熊孩子下部21.1%(-0.3%)
佢姐姐好努力助攻
係咪知道左D野
一黎係防光洙推開哈哈之後追唔番
二黎應該係攰
二個爆跑應該都有半分鐘
完左之後索晒氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞