Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
big picture s3出左
我明 今集個問題根本唔喺昭旻到
整個咁樣嘅特輯出嚟 佢都剩係焗住做花痴
我只係覺得製作組咁樣真係整到佢太cheap
一眼認出跳探戈果個男嘉賓
之前有套搞笑劇有佢
可惜今次上到來無咩空間俾佢發揮
感覺嘉賓係中間先加入RM team無點同RM互動就完好似差咁d火花
大概就係今集悶既原因?
悶係正常,昭旻果d劇我又唔睇,同班男完全冇共嗚,人地都係請晒拍劇果班唔係亂咁請,唔好話昭旻果邊,另果邊我好多都係飛黎睇
今時今日仲有人話全昭旻係被逼要做花痴角色
上次在石已一語道破
綜藝節目入面講啲野聽過就算啦
加油威基基
俊基啊
飛左大半
頂唔順
下集有hani
今集勁正 集集昭旻都做主角就好

lets kill this love
今集真係頂唔順呢類題材同內容鋪排,為做而做,情節亦唔突出,簡單講無睇頭。想講唔係人問題,感覺完全係啲作家同PD隨便是但左拼右插亂砌兩集塞時間…
咁大對波俾你地睇都要嘈
無計 咩橋都玩哂
9年喇就黎
關乜事
你試下節目組俾個媾仔特輯智孝
佢都一樣焗住要發姣同d仔懶曖昧架啦
除左咁仲可以點做?
Hani我嚟啦
幾時7012變左世贊
其實應該好似無挑咁轉做一個一個project可能好d
btw下集有HANI
new 7012 , 班撚頭只要反到昭旻就食屎都制
今集真係淨係睇學跳BTS舞笑到仆街
發妏都好多種既
一d就發到乞人憎,臭雞甘,一d就唔會囉
好既例子: 光洙
今時今日仲有人話全昭旻係被逼要做花痴角色
上次在石已一語道破
關乜事
你試下節目組俾個媾仔特輯智孝
佢都一樣焗住要發姣同d仔懶曖昧架啦
除左咁仲可以點做?
發妏都好多種既
一d就發到乞人憎,臭雞甘,一d就唔會囉
好既例子: 光洙

講到好似唔係針對邊個咁
乞唔乞人憎都其實好主觀,你唔鍾意都無辦法

耳後出血幾好笑,應該好似光洙被人叫容陷愛咁有排被其他人笑
自從升level之後就無做長特輯,感覺上有呢d大project包裝下會好睇d。講開去LA搞咁耐都未去無哂聲氣
韓國如果唔認同昭旻既人設制作組都唔會開一集特輯比佢
嘉賓方面河工都係昭旻拍過劇既人 河工同昭旻又熟 知碩本身係問題的男人入面都有綜藝感
今集係跳悶d
同埋嘉賓得金知碩有得發揮 其他唔覺有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞