Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
光洙跟鐘國操咁耐一D都唔會弱,所以而家真係劇本需要
其實點解集集都要話有劇本,好睇又話係劇本,唔好睇又賴劇本 睇綜藝明明就為放鬆做咩搞到睇柯南咁
唔做柯南有咩好討論
一人一句今集好好睇洗到1001咩
提示只係得"young", "老", "么", "3435" 我就唔認為可以一睇而唔洗推理就知最細果3個係蜜蜂
鍾國d loveline真係密都冇得再密
熊孩子真英家姐又送朱古力比鍾國
呢個究竟算係幫真英助攻定係開新loveline睇唔透
唔會係新loveline啦 算係開始返真英條loveline?等佢哋之後節目可以多返d合作
我睇鳳凰翻譯家姐話個朱古力係佢自己整 冇提到話真英有份整
係翻譯問題定咩 我心諗家姐咁自私嘅
唔係啊我睇個翻譯有話一齊整啊
我睇個個就話一齊整,但家姐瞞住真英,幫佢送俾鐘國,之後家姐就叫鐘國錄音
佢開頭話自己整 中間有話同真英一齊整
唔係之後鐘國點會話要同真英聯絡

呢part應該係幫打後幾集舖路
真英2姐妹同鐘國食飯
鐘國去2姐妹屋企
真英姐姐行樓梯
見到啦 啱啱未睇到佢講真英有份整嗰度
未打錯撳錯回覆
希望遲d將個重心放落真英度多d
自從真英入左熊孩子個重心偏向得家姐太多
集集都係睇家姐食野 集集都係講點樣勸佢減肥
呢d頭幾集係好笑 但一多左就好悶
反而好似全干預咁同d經理人造型師嘅互動仲好睇
今集真係最唔劇本既一集
係最後一分鐘鐘國發現光洙飛身跨過去
之後比光洙走甩
然後係個正方形欄到兩個兜圈跑
光洙係咁問仲有幾耐完
得返30秒鐘國都知1個人追追唔到
大叫haha過來包佢
我諗鐘國覺得光洙可以甩開haha所以先唔一齊夾
淨返6秒 haha一上前攬就夾實佐
但係鐘國起步果時光洙已經訓低緊
4秒時間搣個貼地既名牌又真係難左少少
係好好既ending來
lm
依家鐘國兩條loveline crossover晒兩個節目 真英久唔久就係rm出現
依家係差智孝未上熊孩子
真係留名等睇 rm 熊孩子 金鐘國三人行
鐘國應該本身諗住光洙會突破HAHA,所以諗住補位
但在光洙問咗得返30秒就死守唔出,咁鐘國依個時間先入就已經遲咗
gary覆haha ig
以為斷晒來往tim
玩規則嘅
全running man冇人夠光洙玩啦
犯規大師播
上年智孝果陣真英都未上去熊孩子做嘉賓
果陣都有d noise 之後真英一黎 化學作用先大到開始大推呢條loveline
邊度睇到?
見佢ig唔覺有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞