Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
如果由磁鐵人開始唔鍾意,即係一開始已經唔鐘意
每個人都有自己想法既

不過我想問
佢唔做咩呢人設
可以點做?
不喜勿插真係畫龍點睛
貼出嚟就預咗有人插啦
好心啲hater就自己圍爐鬧到夠啦
你上面講既嘢都無乜好反駁 因為”鐘唔鐘意”好主觀
我只係想講 綜藝節目係靠每個成員 既表現去拼湊出黎 (又或者係你所講既”搶”)
昭旻每多”搶”一分 節目就少一份平庸
點望都唔應該望佢 好似智孝咁 “不爭不搶“
更莫講話佢同世贊加入 係用黎救亡 “爭搶”先係最需要佢地做既嘢

試想像下 已經變到無遊戲性既RM 加上三個智孝會係點
一齊鬥懵等人cue? 定一齊圍爐恰眼訓?
呢個情況又會係救亡 定加速滅亡?

唔係昭旻太”搶” 而係智孝仲停留係Ace同CP階段固步自封
唔係我盲目追棒 而係你一早已經否定左佢
睇埋美秋里2
昭旻真係幾搏同幾識綜藝
已經唔駛大神帶
自己都識得cue番大神
點解次次都係呢個分組
上面條友為插而插
你仲要拉埋智孝落水
我唔知自己係咪充分理解上面同上上面既意思
昭旻"搶"多啲可能真係會令節目多一啲生氣
但唔少人都覺得佢太搶
冇一種舒適自然的感覺
遊戲性或競爭性下降 pd有責任但當然都需要主持適應番節目 呢個智孝的確做得唔好

咁唔通加3個昭旻收視會爆?呢句我唔係想反你 只係覺得個比喻怪怪地

利:我承認我自己都係會攞人比較既人 但都係果句 有得睇佢地繼續做我都已經算係滿足
今日光洙依個條大荳芽就係估佢唔到

ps: 斑鰩真係咁臭同難食? 有冇人試過?
食魚嗰度
一開始個老闆話平時唔可以就咁嗌面
跟住聽到背後有把女人聲教佢講話今天例外煮俾佢地
應該係作家黎?
姐係連食嘢都script哂
但我唔明有乜咁好笑 反而覺得噁心🤮
個比喻確係表達得唔好 我想講既係 多兩個主動既成員 對節目既影響會好過 多兩個被動既成員
平時唔會就咁賣,pd 出面講數啫,咁都接受唔到?
不喜勿屌
巴打你點解成日都好似咁易起鋼
講一句都唔得
智孝最大問題其實係佢帶唔起嘉賓
平時冇嘉賓或姐成堆人有大神haha控場搞氣氛就冇咩問題
一情侶分組就出事
不過製作組用loveline 帶智孝真係反效果多
除左cp fans應該都冇咩人會覺得好睇
依家咁咪幾好,兩個女主持一個主動一個被動。其實智孝咁多年都係咁架啦就算以前佢最「活躍」果陣果d loveline位都係Gary主導多。
又唔見你話光洙飛蛾背叛同loveline係太格硬表現自己
根本就係自己偏見啦
又要懶客觀 賴人淨係睇昭旻個樣
可能係老闆出聲呢
明星黎拍野
送俾佢地食其實都唔出奇添啦
應該唔係 我特別聽多咁次
係把後生女聲
同埋係佢講兩個未 老闆娘講兩個字咁
Anyway無咩特別意思 只係覺得幾有趣
昭旻今集幾靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞