Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
佢嗰時應該都整咗?
而家個鼻真係整得太窄
好驚佢抖唔到氣
本集唯一笑點:橙game
整到真係兩個人嚟
個樣好圓
睇得岀佢對支體表演有下過苦功
佢表現到個橙既重量感有幾大,
身體同下肢都配合得好好
好難唔一集播哂,以前拍攝時間長,可以拍好多野出街,而家拍攝時間都短左,自然可以播嘅野都少左。最緊要嘅係,而家啲內容唔夠分量去頂兩集,唔通真係靠成員互動去撐兩集咩而家同以前比低質左,有時仲會跳住睇,播兩集不了
緊係知唔係集集播,只係而家製作組都冇心去改善個節目,就算有撕名牌都好,節目本身嘅內容都唔多夠豐富去支撐兩集,集半都可能勉強得,但集半完之後要整多半集定係整多集半去平衡返,呢樣又考製作組。而家製作組係公務員心態,每個禮拜一集播完就算
以後rm都見唔到勝利嚕
上次就係告別作,佢衰呢啲野冇得翻身喇
比較想知仲有其他人係邊幾個
爆開有條路 全個韓國都追住佢黎咬
應該有排爆
講真每個都開呢D都會咁既野,衰在有冇俾人爆姐,呢次中哂冇得救
以後rm都見唔到勝利嚕
上次就係告別作,佢衰呢啲野冇得翻身喇
比較想知仲有其他人係邊幾個
爆開有條路 全個韓國都追住佢黎咬
應該有排爆
講真每個都開呢D鋪都會有咁既野,衰在有冇俾人爆姐,呢次中哂冇得救
據報道指,警方最近亦傳召部份在聊天紀錄內的藝人進行調查,當中包括歌手出道而最近活躍於綜藝節目的人氣藝人A某。韓媒《SBSfunE》就爆料,指聊天群組的成員包括勝利、兩名男歌手、勝利的生意拍檔劉某及金某、某事務所公司職員,以及兩名圈外人。

都幾大鑊
我覺得呢d應該只係一部分
Roy kim=金某
隔離post有講
好想知仲有邊個

呢單仲大鑊過metoo同吸毒
Metoo同吸毒都仲有可能翻身
呢鑊就算唔使坐監都一定收皮
對 RM 好大影響 ?
和其他人不一樣的友情4人幫...勝利-崔鍾訓(F.T.ISLAND)-鄭俊英-ROY KIM

鐘國同真英係鏡頭前好似好尷尬
熊孩子上期仲幫佢地舖路
拎完奬之後反而玩唔到落去
一路飛 今集超撚悶 橙game 果到睇到人勁尷尬
我想知道呢個post嘅負評懵鍾粉同反昭旻比例係點
Btw已正評,等睇我呢個都比人負評埋
幾鐘意全妹
佢同鐘國都幾襯
感覺可以試吓玩d新loveline
又唔會嘅
但好彩嘅係 跟得劉在石嘅
職業操守同行為操守都唔會差得邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞