Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
今集講到明係約會
同埋要撩個嘉賓講野做仼
咁都唔畀人發花痴
咁成集佢應該點做落去
睇到後邊約會基本上全飛
所以今集去到中間佢話 我唔想做呢個角色 跟住即刻俾人串
其實智孝應該一早畀人落咗order要扮係秘密情侶
同埋一早知道男嘅係個嘉賓
或者根本智孝同昭旻同時都係秘密情侶嘅女方
邊一邊畀人檢舉咗出嚟
另外一個就當佢贏
製造呢個反轉嘅效果
要智孝去拖男嘉賓手就係佢既mission
睇佐咁多年智孝,佢一無任務係身就會零鏡頭
兩集加埋d鏡頭仲可以剪到有懸疑
我就點都係覺得係有劇本
不過制作組都係想觀眾玩埋一份
但係d劇本可以轉俾嘉賓多d
兩個女嘉賓成一集半 都好似無咩表現咁

BTW光洙拎住提示玩自爆果幕好搞笑
差唔多個個都知係在石但佢仲覺得佢手上個提示係好重要
今集成隊嘅彩數真係差到
得到嘅Tips係:
光洙vs男嘉賓
智孝vs昭旻

因為有三次out嘅機會,所以兩個5050中一次就會贏(第一輪估中男guest、第二輪估中昭旻)
但可惜兩次都估錯
我覺得呢個諗法合理
應該係
如果唔係解釋唔到點解男嘉賓中間要搵智孝
一定係啦
其實好多時估spy/秘密角色嗰時
都要某啲成員扮下spy distract其他成員
特別係上幾集
差唔多有一半成員都做到似是而非咁
有無人覺得金知碩好靚仔
又高又大隻
個樣又sweet
智孝今集真係好唔正常
不過都好過平時無角色隱形咁
Spy 黎講最鍾意都係睇成班撚化石鎮
但原來石鎮都同時有任務
呢集笑到我死
係,要睇過柳白先唔會飛
咁都叫寸節目效果咋
當時光洙公佈戀情之後昭旻執左個角色黎做大神不知幾支持
發覺啲人睇咁多年rm 都仲係唔用腦,擺明有劇本果時就以為有人自把自為,pd 擺明專登剪走扮神秘就話邊個全集消失無貢獻,一係就捉到一個表情又神探上身,到柒左喇,又話我係唔鍾意邊個邊個有咩問題
其實成員對左咁耐,一有spy嘅話我估成員都好易估到,觀眾都可能會睇得出。一有呢啲環節,我唔係搵邊個係spy,係睇成班去玩光洙/睇王鼻派膠
昭旻同個男嘉賓好似唔係咁熟
記得之前昭旻上happy together話佢地去荒島拍劇果陣個男主角唔理佢
其實昭旻同世贊做得點好都唔會討好到班7012死忠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞