Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
又黎昭旻負皮測試
2017 2018全部down曬
我 2016 之前儲落都只係 480 解像 , 因為果時harddisk 無咩位

大神都自然反應想阻止
真係好撚核突
得罪講句 我覺得呢集美秋里2好笑過RM 起碼大家真係放開嚟玩
無佢兩個新人加入 RM神早褶左啦
個期RM係低潮 跟本邊個加入都係死
昭旻已經幫個節目好多 我敢講 無左佢 個節目起碼悶十倍
同埋都加入左咁耐啦 仲係到嘈嘈嘈 唔識接納?
到RM真係褶個時 你地想睇都無得睇
本身又真係諗住摺,但係高層點會俾個咁好搵錢嘅節目停,所以照做,但個段時間真係唔好睇
昭旻表現好係事實
不過成日講到佢救左rm 洗唔洗吹到咁大
根本係sbs想賺海外錢同人氣先唔摺住
難聽講依家叫吊緊命 隨時摺都有可能
仲係到分新舊成員 比黎比去就最無謂
睇得一集得一集喇
新成員加入係帶起左氣氛,但去唔到救起個地步,要救起靠製作組,但有眼睇,之前唔係輪盤就桶叔叔同埋旅行,點會救得返。再者睇返最近撕名牌嘅提示同以前對比,就見到製作組都冇用心想去整返好個節目,而家真係吊命,睇都係因為習慣左,而唔係好似以前咁期待新一集
得功力深厚嘅製作組先救得起Rm 如趙pd
而家直接掉個炸彈 再叫佢地去食野 d人設冇哂
剪電線同雞蛋應該有劇本
雞蛋就唔知 電線game就一定啦 仲要咁啱鬥到難分難解
想講依加製作組都hea啦 以前一堆大型game 依加求其拎件現成玩具就交課
以前成日去唔同商場, 館
依家次次都只係sbs
可能無錢book
book咗又點 去到又玩mini game嘅話盞嘥咗個場
其實我相信部分成員仲幾跑得嘅 例如懵鍾劉李
但始終成員之間實力太懸殊 如果全集都喺度跑可能冇咩效果 例如上次同勝利喺雪地嗰集
租商場拍通頂?
外國fans鍾意睇啫
泡菜文化可能唔鍾意番炒舊橋

同埋而家個個成員都多野做
又生埋仔女,唔會搏啦
同意 光豬fans都覺太過火 唔怪得要打格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞