Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
個情況就好似梁世贊初頭入嚟都好抗拒
但發覺呢兩年真係睇到佢一直進步緊
令我對佢改觀->接受佢
但全妹拎埋奬都仲有人反佢
如果冇新人加入rm仲行唔行到今日
全昭旻與金鐘國通過一起出演《running man》節目發展成為戀人,至今已交往五個月。 隨後,金鐘國的經紀公司與全昭旻的經紀公司先後確認了這條消息屬實。
集氣
算啦
其實都係一半一半啫我覺得
之前我講昭旻做得唔好嘅地方
比成班人追住嚟屌
昭旻呢個頭好睇
3對都鐘意睇
不過今集真英一拍埋鐘國
覺得佢地真係最襯
咪就係你搞到昭旻差唔多過百負評
似幫手倒米多啲
7012撚都係死傻閪黎 come on 負皮我la
上次講一句唔中意佢,都比人追住屌啦,惡撚過狗

到呢個moment都唔覺得佢做得有幾好
遊戲唔係叻,推理間諜唔洗諗了
talk,真心問,佢以往講自己個d經歷,你地有共嗚有笑咩?
我覺得問題唔喺昭旻到
而喺昭旻班fans到

搬龍門仲要狂搵智孝嚟踩咪咁多負評

Talk場面(智孝弱昭旻強)
:智孝又消失又唔識接波
:旻妹好放好正大神好睇佢

比賽場面(智孝強昭旻弱)
:吓智孝淨係識認真玩game我睇綜藝唔係競賽game喎
:旻妹新嚟唔識玩好正常;自爆豬隊友唔緊要你唔見佢自己識消失一二邊喇咩

咁點解talk嗰陣唔可以係智孝知自己豬所以唔講咁多嘢
到全妹競技消失又唔見你地話佢廢?

Love line
:鐘國都唔鐘意同智孝loveline 好尷尬啊睇到/ 智孝靠mc咋喎
:旻妹同鐘國好襯互叫老公老婆好正
仲要整埋假新聞之外竟然仲有人正評

我眼可能有問題又真係唔覺上兩集鐘國叫智孝老婆同之前叫昭旻老婆有咩分別 都係整咗個笑位出嚟
點解又會覺得鐘國好想同全妹love line 呢
同埋loveline前我估佢哋應該有開過會掛 如果真係唔想我估唔會搞(?)

我知以上啲說話唔會全部由同一個fans講
但你哋都係昭旻fans(應該喇下)睇嘅人咪一次過入昭旻數囉
然後就話人迫害自己迫害全妹

不過老實講中意7012有咩問題
即係家誕有第二輯我就唔可以話中意第一輯咁?
有昭旻就一定要中意?
你哋講到呢度有好多昭旻粉咁
昭旻玩game 真係好廢
老老實實其實好多時睇佢玩game 都有啲尷尬
多唔多唔係問題重點
五個入面有四個係痴線佬已經夠乞人憎
仲要唔係個個都會記住留言嘅人個user name
利申 唔睇user name
咁重點係咩?
老實講呢邊已經收歛過舊Post好多都唔滿意
認真7012撚唔係問題
網上啲7012點黑昭旻都睇到慣晒
智孝撚咪讚下智孝囉
昭旻撚咪讚下昭旻囉
你淨係放大啲讚昭旻黑智孝咁實唔夠你講架啵
重點係你地搞到昭旻神憎鬼厭囉
係又吹奏唔係又吹奏都算
仲要踩鳩其他成員
自己諗下啦
點解以前講昭旻可以有50+正評
去到依家變到咁多人憎佢
覺得而家RM仲未控制到人多既時候點拍
玩一堆鳩GAME 之後先番去諗點剪

片夠長 但剪接又好拖泥帶水
D慢鏡有時睇到人好躁
你咪痴線啦
講到7012咁大愛
踩鳩其他成員?
公道啲講
除咗踩世贊仲有踩邊個
更何況而家世贊進步咗
本身踩佢嗰啲都變咗讚啦
而且應該都無乜人唔鍾意智孝
話智孝無鏡頭多數都係鄧佢唔抵
Reading 拎F?
第二句咪寫咗
五個係唔多 但入面有一堆人係痴線佬咪死囉

依家撚有人話你哋ff昭旻有問題咩(我估你嘅收歛係講呢樣掛)
同埋唔係我想放大啊
而係你哋入面有人成撚日話其他成員(其實我淨係留意到智孝 但廢時又俾你話我智孝fans 喇
話到昭旻一個救全家啊
回埋呢個唔回啦
一睇就知無睇RM Post 歷史

不過真係
一句講完踩鳩其他成員
然後又括住留意到智孝

我想知係咪踩光洙無屎忽
哈哈矮
石鎮老
同世贊突牙
吹捧到佢一個人救番rm
http://tieba.baidu.com/p/6064810546
光洙新戲好似好好笑咁
其實真係有
要讚昭旻 總係有人揾智孝比
之前見過連演技都比埋真係夠痴線
最反感係成日講到佢救世主咁
我懷疑班人其實係反昭旻引負評
我自己留意又有記得嘅真係得智孝咁咪括住
真係唔知你哋(或者其他人喇)有無講其他成員
費事你又話我智孝fans追住你哋鬧啫
定你都認同成日拎智孝嚟比(我唔講踩喇)就係啱呢?

我只係想帶出負評有昭旻名嘅原因未必係唔中意佢
而係有啲「昭旻fans」成日講得過火咗
跟住俾人負評就入昭旻數話佢百人斬

我真係唔多追rm post
係同粉字post臨分開先開始追post就一直追到依個
由一開始有人話唔中意有巴打ff同昭旻做愛已經喺到
但真係關追得耐唔耐事咩?
其實有時負評又唔係代表憎佢
可能係負評個留言
好似前面百人斬 都擺明係負段ff文
點解會講到入左昭旻數
近幾期硬推懵鐘 都好多人鬧同負評
都唔會有人覺得係多人憎鐘國同智孝喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞