Running Man 討論區 (12)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
啱啊

其實佢哋講咗好多次「講昭旻引負評」之類
講到我哋迫害昭旻咁
但唔知道問題唔係昭旻
係佢哋入面啲害群之馬
遊戲方面
推理間諜撕名牌不在行,期期都會搵d位黎背叛,但背叛得黎沒笑點。加上光洙一早做起呢個角色,所以佢做起上黎,你唔會有太大驚喜。唯一叻少少既,係個d咩369game酒game估電影。有時我會起到諗,個pd係咪為左就佢而玩好多呢d洒game,等佢有得發揮

talk
開黃腔個d基本野
講以前番學前男友個d,基本上沒乜共嗚亦沒笑位
有年輕男嘉賓,例牌flirt到行,不過有9成都係佢自己單方面發姣,結果成功變臭雞形象,招黑粉
乜原來真係咁介意正評同負評呢樣野架
輕鬆啲喇,成日都嗌交
其實我好懷疑啲昭旻粉係未反向hate昭旻 突登講啲好反感既野然後喺到屌人7012
有錢分架
你講d昭旻fans 其實都係同一個人黎 競技昭旻冇鏡頭 有邊個會出聲講 我追咁耐post都未見過
就算有 都未見過有人會無端白事幫佢解釋
如果你得閒check check除左上一頁造新聞同話昭旻救節目嗰同一個人之外有邊個會無端白事曲線讚昭旻
你見rm post次次罵戰d人講野鳩下鳩下都知水平有幾高
會有care正負皮嘅人都唔意外
明明有好多昭旻comment都冇提及過其他人
純粹讚下佢靚 可愛etc都比人負皮到仆街
點解上面會係度扮哂出師有名話昭旻fans鍾意拎人比較捧高昭旻
最好一個藉藉無名嘅演員仔加入得rm兩年會多fans過其他成員啦
#458 權欺
你見rm post次次罵戰d人講野鳩下鳩下都知水平有幾高
會有care正負皮嘅人都唔意外

#459 權欺
明明有好多昭旻comment都冇提及過其他人
純粹讚下佢靚 可愛etc都比人負皮到仆街
點解上面會係度扮哂出師有名話昭旻fans鍾意拎人比較捧高昭旻
最好一個藉藉無名嘅演員仔加入得rm兩年會多fans過其他成員啦

咁直接話自己水平低既人真係第一次見
針對d care正負皮嘅人回覆當我care正負皮
你嘅水平都
啲罵戰多到可以搬去波台開post
捉字失就免啦
不如搵人答下我 邊度有人讚昭旻會提智孝比較黎捧佢
我追哂成個post都見唔到
定係要追埋咸豐年嘅post先搵到?
除左#286同上一頁同一個人造新聞同發表救節目言論有邊個人踩哂其他人捧一個全昭旻
有冇考慮過改名 我懷疑你個名搞到好多人反昭旻
咁我改好想同光洙做愛係咪會令光洙多咗haters
我諗唔多關你事,因為上面條友將光洙段野變左鐘國同昭旻,仲要大字。誤燒到你呢啲正常fans
不如停一停先
唔想因rm見到大家吵架
大家睇rm都想放鬆下啫
不過係昭旻俾人攻擊先
我對個留言好有印象
我仲覆佢做乜拖埋智孝落水
其實上幾集昭旻容陷愛太過火大把鐘意昭旻既人都屌啦
幾時有係又吹奏唔係又吹奏
比人攻擊先都計...佢呢d最多叫護航
又唔係主動撩起無啦啦讚昭旻踩智孝
真心唔明 睇得RM咁多年既人會反得落智孝咩
係先前啲集數智孝無表現比人屌我覺得正常 但出發點係為佢好
近排智孝有返表現都無人再屌啦
啲7012粉真係好戇鳩
每個人都有叻同唔叻既野架啦
昭旻係唔叻玩遊戲
但佢而家同每個成員都有火花喎
呢樣已經唔係個個都做到啦
佢真係唔掂既大神點會捧佢
佢點會拎最優秀賞
邊有人反智孝
最多咪就係講佢表現唔好
但表現唔好最後都係講到班PD廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞