《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
隻game有冇講之後既更新?
尋晚排到2隻外掛

唉 近排玩遇好多鎖頭外掛
Pc終於都仙界大戰
Ps4撚準備有大量滑鼠撚
好支持將d鎖頭掛掉晒去一個server

加埋d連登高手一齊玩
大家一齊用滑鼠玩ps4最公平
我尋日都係咁
Ps4用滑鼠同外掛無誤
慣左pc版玩ps4好唔慣

同埋pc用緊4k,用ps4得1080p會好濛
連食左兩鋪雞
因為排到隊友都係外掛
咁就唯有keep住久不久同外掛玩遊戲

我就不了,打機為過癮,唔好話3場遇1 次,10場遇1次都冇癮啦

等如你比人10年先強姦1次會唔會覺得比人強姦唔會影響人生體驗一樣
我玩台灣ser,暫時都keep到平均每場殺10+既
feel到隻game開始步OW後塵
外掛
斷線彈game
唔講野嘅隊友
連內置ping都唔用嘅隊友
角色差異造成三寶出現 (忍者 煙女 血狗
你唔係神仙/高手 就要依賴隊友
希望三月patch個ranking系統改善到
血狗路過,我就係唔鍾意開咪講野既人(自己冇房所以唔開),呢隻game好處係完全唔洗用咪都可以報點

我都期待rank快啲出,咁到時班掛狗應該會去哂打rank
冇ow咁食隊友食得咁重
而且快上快落過ow
ow玩壞好大問題係隊友一鳩就玩到好無癮
其次係角色平衡越整越差
apex單排無隊友都仲贏到
有得合作就更好 平衡又無大問題
不過免費game有咁多外掛
只會令啲人玩一陣就棄
客觀d咁睇 市面上冇隻game暫時做到佢咁

pubg cod都好快悶 呢隻到依家都唔會

佢比你個成就感真係高好多

個ser好返d 捉掛捉嚴d就ok
FN NINJA BIG FAN
真。仙境傳說
其實pubg一d都唔快悶
我自問轉game快都玩左有幾十至100小時

係後期多掛/隻game patch 得唔好 先開始比人搶客

同埋頭幾個ver gameplay比較慢
Ps4 伏底貼石頭轉唔到補結物,成個ring既野消失左,係唔係bug?

有幾次咁樣搞到輸左
bug嚟 不過剩係睇唔到用到
之後再撳又無事
Sosad,我直情轉唔到,想轉鳳凰都無反應 要起行身幾野先正常,但一暴位又死

次次最後2-3隊咁樣中一中bug真是好灰
佢hit左之後就剩係識買skin

細公司係咁
Cod係衰間廠冇心搞好blackout個mode
幾次更新都剩係更multiplayer
出左新槍勁得滯又唔係點nerf
仲要講到明唔會出新地圖
剩係係原本map上加d新嘅位置
加上張map咁細
Blackout真係比佢地自己一手搞到變左垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞