《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
神仙大戰互相鬥快爆頭
可能10分鍾一場,諗起都扯扯地想買個外掛join
49好似有人用xim玩玩下比人ban
連登幾時變到一言堂連撞到外掛上黎宣泄下不快都唔撚比
唔係話自己改都得咩?
買都唔洗買
明明係樓上有人調轉頭屌鳩返話冇遇過外掛既人on9
高登到連登都係咁嫁啦

話有掛有cheat, 一定有班 「高手」出黎話你廢
你睇下呀邊個直播個時下下爆頭,你自己廢唔好瀨
所以咪話同外掛冇分別
放佢地同ai一齊玩 佢地殺得開心 又唔影響人
追溯返去#02啦 最初係有人屌人唔夠打就話人外掛先
你幾時覺得連登唔係一言堂
你唔好撚on9啦on9仔
想人讚你好撚勁定點呀
你食到雞/人地食唔到雞代表隻game冇外掛?
d logic講出口有冇經過個腦?
#03都吹到13頁你追溯返#02
條片我po既
洗唔洗我cap返前兩個post既留言比你睇
49用鍵盤滑鼠個優勢係起野,手制做唔到咁快
反而對槍技術其實無咁大差距
係轉身慢d
講多都無謂 事實擺在眼前
捉到嘅外掛都有成16000個
淘寶超低價賣外掛 仲有百度貼吧直情有人免費派
外掛個流通率有幾高大家都有數得計
仲要全世界唔單止得強國蝗用 俄仔韓仔都有
你撞唔到係你好彩 到你撞到咪繼續扮清高
比外掛殺左會不快大家都會有 上黎宣泄下都要比人撩話未撞過/勁過自己就話人外掛真係好on9
話你地勁好無
跟本冇人話過冇外掛
係你自己個logic fail左先
而係個數量跟本冇樓上講到咁多
食到雞果班人照樣食到
跟本唔會影響到遊戲體驗
咁你單憑上面有人屌冇遇過外掛嘅人就當係佢撩起先咪斷章取義囉
朝早5:00~7:00
平均每三場有一隻掛
其他時間唔知
唔影響? 數量少?
唔洗嘈既
睇下依隻幾時步pubg後塵囉
佢個logic真係笑到反肚
仲話人logic fail
咁佢都可以話香港有700萬人 每日黎150蝗只要撞唔到都唔影響到佢生活體驗架喎
3排係少啲外掛 但單排勁多差唔多 3場就撞到外掛俾佢殺 當佢平均18 殺 同場都有可能幾個外掛既情況下 你自已計下個比例幾誇張 唔影響體驗都講得出
https://www.pcgamer.com/mouse-and-keyboard-players-are-destroying-controller-users-in-overwatch-on-console/

OW game director都話反對
一係就開放可以簡單咁用mouse keyboard
你有兩個都識玩既fd
5場食一場真係唔難 先得個60條友
人地開台個d講緊場場10幾20殺 場場食雞
玩開槍game一場5-6殺 5-6場食一次真係好正常

btw隻game係有外掛 冇話過冇
當然話人廢個d太偏激
但暫時真係未去到話外掛搞到完全玩唔到
你單排就真係難贏d
難既好多時唔係多外掛 係d on9隊友
有時唔齊腳雙排 就算食左雞 但個街人100傷都冇
三場有一隻掛?
你係咪場場都比外掛殺 之後再TAB睇住佢玩先?
Pubg收皮外掛都只係其中一個原因
跟本冇Fps game係完全冇外掛
就算啲人話玩ps4版一樣會遇到xim外掛
隻game會唔會步pubg後塵我唔知
我又冇間公司既股份做咩要咁緊張?
最緊要係我而家玩隻game玩得開心就夠啦
佢而家既配套同hit既程度至少玩到一年以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞