《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
玩啲岩自己嘅槍仲好
我自己覺得汗洛都幾順手
用狙300米
汗洛正呀,3級甲啪幾下就訓底
其實我都唔明點解咁少人用肥仔
我自己就主力打肥仔佢個passive一開波都不知幾好用
不過有見過好多次有肥仔
走去玩狙都唔識熄左個手盾
成日覺得佢大大隻易d比人打中
有冇人玩ps4成日都有”Party not ready”依個問題?
好麻煩成日要出返main menu先再search到
肥仔團隊黎講最有用,比人射即放盾 ,比你加埋血再揾係邊射你都仲夠時間,同埋fd 得夠快
其實金鏡同普通鏡有咩分別
請問鏟跳係咪 shift cc space 或者 shift ctrl space 都做到?
Dayone到而家都冇改善過
個人覺得得煙係最top tier
Lifeline最多係同bloodhound同level
Bloodhound唔止勁在金optics個功能
而係被動個tracking真係太勁 連幾秒前留低都寫低哂
配埋黑妹個煙開Z就會更上一層層樓
再者佢個Z唔單止金optics個熱能咁簡單
連行過邊地下都有紅色腳印 加埋跑速上昇
拎支spitfire/devotion/peacekeeper簡直係開無雙
因為特別大隻
雖然唔知隻game 唔同人物個hitbox 有冇分別
如果係3個人企係度
我多數都會搵個肥仔射先
因為殺佢D隊友先佢開個盾救人有時幾煩
一定要行到近打 我又唔太鍾意用shotgun
好易比人反殺

利申: 我自己用過肥仔幾次都係特別多人打我
你party有隊友未撳三角ready
cd
真定假?裝倍鏡Q會搵遠d架咩
係 hitbox大d
手殘都會成閘中曬
你幾時以為推左班強國蝗就唔會用外掛
話冇撞過外掛都比人屌一餐

係咪一定話見過外掛先真正玩左隻game
同frd玩遇到依個問題好麻煩
你點解決?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞