《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
係咪未更新咋
我頭兩日係咁彈game
差d 信左人話咩部機多塵過熱
諗諗下唔對路
我個機箱裝左成5個風扇 過熱條毛咩

之後先見到人話nividia display drive 要更新
練得多就得
本來我淨係玩301,99,長弓
而家基本上我都係睇餸食飯
但SPITFIRE同DEVOTION真係剋撚死我
我更新咗display card driver 都彈 ,成撚日 記憶體錯誤, 應該條ram 就黎打柴,索性轉ps4 玩 ,ps4 約戰有咩group 多人用緊?
諗下都知兩個server合埋係冇可能啦
手制撚點打?
只係ps4玩家可以連去pc版既friend到玩
D人話新driver先彈
要down 返舊driver
我又唔覺佢特別易畀人打中
不過我見得太少人用
唔知有冇分別
其實依家強國隻外掛好易睇得穿 你同你個fd痴埋行 對面aimlook會係你地兩個人之間不斷chok黎chok去 因為兩個aim痴得太近
之前比外掛殺完特登撳tab留低睇
因為班傻鳩自己打極都食唔到雞就係到鳩叫話好多外掛,有玩開fps或pubg底跟本可能玩五場已經至少食到一場,跟本唔覺有外掛影響到遊戲體驗
咁玩ps4 用mouse又點計
冇預兆彈game可以點解決
平均三場彈一場
廢到連外掛都分唔出
至少五場食一場 吹撚到
跟本同外掛冇分別,系統只會當佢係手制撚
49都認到用mouse分開排 希望EA都會啦 唔係用手制玩好冇引
呢隻game唔同pubg只得20team
而且而家個配對冇分ranking
長期都有啲幾lv新手做對手派飯盒
再加上呢隻game比起pubg隨機性低好多
組兩個識玩既premade去打
打一日隨時都會有連食兩三鋪
當然閣下廢緊係另計
外掛肯定係有架喇
不過可以做既最多咪report id
好在節奏快 20分鐘後又係一條好漢
城塞好似唔係用xim就可以用mouse?
所以先可以分到mouse定手制?
知你場場外掛啦
之前傳話將d外掛同擬似外掛嘅acc放去同一個server玩咪幾好

仙界大戰唔好搞到凡間
你係有20%食雞率神早上哂youtube比人當神咁拜啦
駛係連登鳩up咩傻鳩
Fornite係可以分到mouse
但好似係分唔到Xim
因為Xim原理就係用手製模擬滑鼠效果
直接bam9佢地啦 仲放埋一齊玩
根本ban唔晒
不如放佢地自己圍威喂好過啦
而家個環境Apex 20%食雞率上到神檯?
你不如睇睇youtube班pro streamer打
Premade果啲幾乎場場都贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞