《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
買左張新卡至離入唔到game
睇reddit係話個twitch prime gift有bug 所以全部回收返哂
有人話ea公告左ser有問題
但係我搵唔到
twitter EAHELP?
惡靈應該點用
把新槍唔係太明同專注輕槍有咩分別
彈數仲要少D
但係origin access 嗰個用完7日就冇 咁我不如課金抽?
叫人轉ps4其實唔係治本方法
有D pc玩家轉左過Ps4 頂唔順要改多年習慣要佢地轉用手制 最終會有一群人頂唔順改用鍵鼠converter
跟住console用家又會投訴頂端個班鍵鼠玩家越黎越多
呢種其實只係一個惡性循環

其實大家都明console優勝之處一定係無外掛
但最重要係官方要製造一個健康既對戰平台 無論console定pc 咁隻game先可以發展落去
日日玩停唔到手
點解入唔到既?server crush左?
我想入game 姐真係咁難咩
無得執DEADBOX D野係做乜鳩
一直係咁轉, 連ser都轉唔到...
屌爆你個閪玩JJ咩
上面成班鳩up
https://www.twitch.tv/xargon0731
直播主都玩緊
本身login緊玩開冇logout梗係
直你老味播啊呢個on9仔都睇
玩到就唔會上黎鳩up啦
裝金配件可轉mode變狙
依d咪高質討論唔似d傻閪淨係識笑鳩對家有外掛/ps4操作性畫質
真係得談笑

然後佢地會話玩到咪得 我呢度又冇外掛 點點點
咁咪繼續同外掛玩囉
利申認同滑鼠操作畫質流暢度個d電腦一定高質過ps4好多 但係一個外掛已經可以收以上幾樣優點皮啦
叫人轉ps4其實唔係治本方法
有D pc玩家轉左過Ps4 頂唔順要改多年習慣要佢地轉用手制 最終會有一群人頂唔順改用鍵鼠converter
跟住console用家又會投訴頂端個班鍵鼠玩家越黎越多
呢種其實只係一個惡性循環

其實大家都明console優勝之處一定係無外掛
但最重要係官方要製造一個健康既對戰平台 無論console定pc 咁隻game先可以發展落去
依d咪高質討論唔似d傻閪淨係識笑鳩對家有外掛/ps4操作性畫質廢

岩岩執到把全金,但是好弱雞⋯⋯⋯⋯⋯⋯有時開槍到load⋯⋯⋯⋯⋯⋯

用專注輕機差太遠
彈左又入唔番 屌出聲
少彈係弱點黎
個狙擊傷害強唔強?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞