《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
有冇ps4朋友玩
頭先玩左2場...去到最後3隊先黎彈game , 冇講咩原因彈出黎... 有冇人試過?
唉 隻game又可以放置
隔左一個星期就神仙下凡
差唔多場場都有外掛 根本唔洗打
1排彈都未打哂掃低全隊
上個星期都仲可以正常玩
屌 執唔到野係咩事
壞server
近幾日都係咁
放佢幾日先
我都係咁
不過得個幾個箱係咁
之後打嘅箱又執得番
更新完仲多bug
更新之後好似少咗彈game問題
PS4 求戰友 加tg:https://t.me/realmadridgoalll
其實有冇真係多到咁誇張
平均每日玩兩三個鐘 有時無聊會睇下熱門直播
都係一晚遇兩場左右
唔係引戰 但真係場場都遇到咁嚴重咩
我同fd玩左一星期 單排or多排我地都係一日可能兩場遇到
定係你地太高lv or戰績太勁分左去神仙場
我3x lv場均殺得2.x
頭先打一場比神仙殺咗
睇佢cam未見到人就已經瞄牆之後槍槍爆頭
之後神仙比另一個神仙殺咗
一個玩咗8場嘅角色已經100up擊殺數
唔會兜路直接知道下一隊位置
一場已經2個就知多撚到癲
直接report唔洗煩
唔知佢排場關唔關殺數事
我40LV 最常玩個隻 3XX kills 其他都幾十kills
本身3排FD都玩開FPS 會追人黎打 唔會龜
有D掛都仲會扮下野/淨開透視個D可能都仲有得對下槍有機會殺到
有D誇張到直接不演了 中遠距離比人SMG直接掃死兩隻
你係可以見到條血扣得好順 佢係1發都冇MISS過
有時未必場場有既 平均2-3場左右啦
但係都打得無癮
免費 GAME搞唔好外掛真係唔洗玩落去
開過新AC又黎一次
外掛最高峰時段莫過於半夜兩點打後
打到5點幾 幾乎場場都有一隻
兩點前好好多
想問惡靈個傳送門係方便隊友
定俾人打走佬用
成日俾人打開大技 走唔切
唔關事啦 香港台灣ser從夜晚9點10點不知幾多
琴日死ser先唔見曬班掛
pc仔
成朝都組到班勁多死嘅人
下下同人一打三 痴線
升左20lv後贏得一場
明明廿lv前贏左4場易打好多
冇得執屍玩屎忽咩
其實d引戰撚可唔可以自己出面開個post

入黎打晒丁咁

一句外掛ban晒pc d優點,講到d pro級玩家都係垃圾咁,

係呀係呀叻喇叻喇知你好撚型,

唔該出面開個post話之你世界大戰,

唔好響度影衰晒d普通console玩家。
我諗唔係有咁多人投訴外掛都唔會有班抽水撚入黎
bug左試多幾條屍啦,尋晚見到金甲執唔到
講真
有外掛係事實
不過有d護航撚係到講咩唔影響遊戲體驗真係好撚7

重要有d傻鳩以為佢自己先有錢砌機,真係笑撚大人個咀

我本身pc可以順玩都轉玩ps4啦,就好似我R6s ps4老鼠狗屈得太過份,我玩pc一樣
彈又執唔L到
試試下又換走我個高倍鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞