《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
通常一開波我一定係同班隊友跳落去藍色圈
唔去藍色圈子會輸得多
最top嘅角色係?
係架 早死早超生 冇裝之後又係俾人屌一係就衝上船
試下唔好跟住隊友入同一間屋
分開搵槍,隊友見到人/比人打就跑過去幫手,當然唔好分開咁遠
互射唔夠打,就練下槍法先,再唔係就用和平使者打埋身戰 好易殺人
隱形完仲係會反光
都唔知有乜用
人地係高手點同 新手就無謂跟高手打法啦
琴日同fd玩撞到cheater
下下lock住頭,已report
地圖太細但係人太多
無論你去邊度都要有心理準備係遇到最少一隊
所以點解下怕定決心一開波去藍色圈起碼確保自己就算唔一定有資源 》都有較大嘅機會有資源
並唔係同其他人係啲偏僻地方喺度賭運氣搵邊個有槍
同人賭運氣你有槍人哋無槍 俾你贏咗你都係進步唔到
終於唔課金unlock到人…
23等…
好感動
exact7ly 一開頭就kill 3 個下反應快到自己都驚
玩咗一排,發覺其實全部槍都好有用,除Mozambique
一齊玩 我都好廢 求同路人
最廢槍沒有之一
入唔到game
解像度問題
有冇人試過
輸入埋指令都入唔到
更新哂display driver
我PC版 同埋新加坡SER 有興趣可以留名
拳頭打都好過佢
隻game對fps技術個範疇要求已經縮到好小
取而代之係對類似ow/dota嘅會戰同英雄技能配合上嘅要求高好多
計full attachment應該冇一把夠devotion勁 好撚痴線
但energy ammo少同埋佢耗彈太快都係考量之一
把野通常打兩次會戰左右就冇哂彈
合計殺左成百條友先食到第一隻雞
我算唔算正常
無人玩電腦版有跑步自己停嘅問題?
我都pc 版,點知自已咩ser
有一場執左160粒彈,滅左幾個team+拎埋第一
你係香港住嘅話當然連香港ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞