《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
笑死
想問下PS4有無人BUG左
同FD打自己入唔到GAME
入左PARTY 但係其他兩個FD開左GAME
自己就入唔到
佢當殺人數就係一切
三重擊 g7 長弓邊枝比較好,成隊無人帶狙帶時長距開火,人地有狙好難打
有無人同我一樣玩左幾日都分唔清個地圖?
上網見到呢條片但未驗證過堅定流
https://www.youtube.com/watch?v=ybtsSEdE6hQ
長弓>三重>g7 三重有儲力好好射
我多數唔會去收頭
打down一定係搵左其他敵人/救自己人先
冇話當殺人數係一切, 做傷一樣有用,
我同fd玩都有啲fd係高傷, 我wingman加peacekeeper容易補2飛收人皮
但冇可能去到平均成千傷先殺到1隻咁濟, 1條友200血, 成千傷先殺到1隻係咩概念我真係唔知, 隻隻都tap一下就走人等隊友打?
所以先話300左右都正常, 就係預咗有部份打殘隊友殺
留意返, 殺數係計down個條友殺, 唔係埋尾嗰個
見唔少人帶狙加wingman,我就唔夠疆咁玩,多數狙/lmg/平行步槍 配 散彈/r301

要出派對再入先得
我其實少配狙 因為低效 我會周圍走搵殺
多數配r301/平行+spitfire/peacekeeper
原來係咁
平行我都覺幾好用
因為我一係用煙一係惡靈

比人狙第一時間放技換位
就係出完派對再入都唔得
人邀我同我邀人都唔比我打
但係SOLO又打到
用開medic
Confirm哂兩邊到見到有剔先叫host 出發
平行好在初期無乜配件都好用又夠力
啫係個HOST見到三個TICK哂先開?
唔使自己(唔係HOST)見到TICK哂都得?
我惡靈玩唔掂 好奇怪
Main幻象同煙 犬同medic都ok
無件R301成日打哂18粒彈爆哂佢界但射佢唔死,可能我廢 不過301射速真心正
應該係
Host 同你都要見到有剔先出
煙易用,好多路人搶
係計收頭個個,你打跌隊友收頭計隊友殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞