《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
有時殺人完D屍執唔到野 執左5,6個箱都執唔到 係咪BUG黎
我頭先都係咁
ps4 冇外排問題,pc係低質d
夠12000蚊買幻影定毒撚?
你電腦問題
不斷oh no 搞到dbs打俾我問我係咪俾人盜用 仲未拎到
ps4得60fps 手制玩同mouse鍵盤玩操作上限都差好遠啦
以為ps4高質d?ps4係比冇錢砌機既人玩咋
fps game竟然ps4高質d真搞笑
買英定等3月新英好
你係keep住玩到3月都應該夠錢買曬喇嘛 冇咩興趣邊隻咪練main英
利申用毒撚玩德國毒氣室
真係得談笑

然後佢地會話玩到咪得 我呢度又冇外掛 點點點
睇youtube見人放哂成地野匿埋引人成隊入去再放陷阱 鎖住佢地 笑到仆街
有次就係同fd玩trap左人入房 然後掉左個炸雞跟住就睇到你講個類片 跟住學好好笑
有無人一齊玩..
目前隻game外掛係咪有 wallhack + aimbot?
玩咁耐遇過一次一探頭出去俾條友1,2 粒彈打走件紫甲得返10幾血
原地連續啪完鳳凰一郁出去都會即刻根性
不過條友最後俾隊友一下獒犬秒左
死SER LOAD唔到入GAME
我都LOAD唔到入GAME
上星期六日果時 無乜外掛 我同我班隔4 5場就食一次
每次輸都係輸實力 高手過招咁
感覺幾舒服啊

今星期 3場左右一隻掛 一日比一日嚴重
有次仲連續三場都比掛殺死(死左之後睇哂cam 100%掛)
一隻好game 又咁樣比外掛整死
咁打法真係好無癮 我寧願場場比高手屌打都好過隔一兩場就比外掛強姦
唔影響遊戲體驗咪得
免費game咁樣好快死 睇下ea保唔保得住
我都LOAD唔倒入GAME
same
你地係咪打到好高LV? 我38LV遇得一次 條廢J仲要打輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞