《APEX LEGENDS》討論區 #03

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
單排同三排好大分別
用外掛俾人兩個方向圍都係無得走
同埋有玩開FPS既用144hz 對鎗實勁過休閒玩家
佢已為五場食一場已經上到神檯
咁可能我長期三排所以冇乜見外掛
玩呢d game最好都係搵fd啦
單排就算冇外排都比d街人激撚死
三排都係玩開FPS既可能遇到外掛都唔覺
因為樓上都講到自描會兩個hitbox之間不斷掃 最後一個都殺唔到俾人反殺
我只要紫/金甲+成隊比人秒就會Tab住睇
結果就係三場一隻

話冇掛果啲 一係就廢到分唔出
一係就換左去其他ser玩

我單排淨係呢隻前三率就25%
其他話冇掛、話唔影響體驗、五場一雞果啲連圖都冇張
分分鐘係玩得幾場係到鳩up
或者真係垃圾到外掛都未見到就死

我可以好肯定咁講
外掛絕對影響遊戲體驗
幫外掛護航嘅仆街全部都係幫兇

唔覺三場有一隻掛咁誇張
早幾日係幾誇,但琴日又好似少左,或者新game,ea真係會做野

其實外掛真係唔少 solo排如果死左留意下d
數字名/亂改名隊友分分隊都見到
只不過隻game "一般遇到既外掛"冇pubg影響咁大
pubg 係直接穿牆殺你 根本見都見唔到 死左都唔知咩事
apex 我依家見到既外掛多數都係鎖頭
好多時佢地lock住頭射 你跑緊都唔會中你 係你一企定定就會秒殺你
唔似csgo pubg 果類改彈道定咩
pubg果時見d外掛向天射都會死人

apex 中遠距離就算比人down都有機會救得番
所以一班fd一齊玩/技術夠就算有外掛仲食到雞
solo 遇到d 隊友如果唔係太新都唔難入前3
不過遲下D 外掛功能愈來愈勁就唔知會變成點
連續咁多日都冇悶過
今日有更新聲稱整好
死咗之後畀人救返變龜速既bug

希望真係整好啦
依家更新左未?
唔知點解今日玩2場 一開波殺完人 但係連個箱都見唔到
之前就算佢冇裝都會見到個箱(好似)
但係又見D隊友行埋去執.....我就乜都見唔到
有冇巴打一齊玩
利申 新手
我比人殺=外掛
我殺人= 我勁
ok?
啱啱開機要更新
冇人幫外掛護航
我自己都好撚憎外掛
只係有班人吹撚到好多
上面仲吹撚到每三場有一場
我長期三排唔知單排情況
但三排pre made五場食一場真係一啲都唔難
除非你每場硬要跳戰區同補給艦
我自己唔叻,r6 都係 黃銅定紫

都可以連贏3場,孖到兩個fd夾你 一開始唔跳多人地方都好易食雞
點解啲人成日都要跳去啲多人嘅地方
落地唔使1分鐘全滅
因為d人想刷殺敵數
練槍法 唔打唔進步
屌你槍都未執到 練拳就有份
次次都好似義和團咁 赤手空拳打飛機大炮
Same一落地都冇幾秒就中槍
講我
有冇人可以解釋下mirage招大,啲人話開黎好似wraith咁走佬,但開完都係俾人打
我d friend都係咁…已經講左好多次唔好救
打左人先…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞