依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
頭大腳短又粗
好心唔好影全身
放大少少仲比佢個衰老樣嚇親
啱呀 d入牆木衣櫃老過阿爺阿嫲咁 都唔知有無木虱白蟻

窮酸到基本裝修打蠟都唔做 偽生借條木梯返黎自己搞
成間殘屋d家品都係ikea最cheap嗰d同大劣淘宝貨
點攞角度扮有能力住「大屋」真係好7好寒酸

老泥b成日著唔夠衫 衣不稱身 底都唔打 唔怪得成日發燒啦老泥老母

想呃like 又要重p又要遮哂間殘宿

老泥b點解喺屋企都要著鞋依張仲要著住出街鞋 老泥m真係缺乏常識到咁污糟邋遢
唉,見到佢個女咁大個仲未戒奶咀
對口腔發展唔好嫁
仲有成日著咁少衫又經常發燒
真係唔知老泥M點湊
最核突係d髮夾,娘得嚟完全唔靚
成日營造到家庭好幸福咁
事實係相反

總結:有咁既MK老豆老母真係好撚慘
樓主又睇得幾仔細
題外話 香港地有咁大間屋真係難得
但唔係認同老泥m
成日刻意影到間屋 比人覺得佢住大屋 勁假
我仔同佢女差唔多大 會學講野 當然係講得唔正
佢女成日含奶咀 咪好少出聲
同埋真係點會唔著底衫架 夏天都要著喇
佢成日都唔幫佢著底衫同褲

啱啱look fb見到篇野講女人面相
第一時間諗起老泥
啲人仲話佢鼻靚面尖
一睇就知冇福相啦
推一推

老泥晴唯一唔含奶嘴嘅時候係咪就係睇電視嗰陣?

老泥晴唯一唔含奶嘴嘅時候係咪就係睇電視嗰陣?

成日呻無街出 咩時勢呀老泥m?
又丟低老泥晴喺娘家出去放風

又喺度扮fd
老泥m偽夫婦住宿舍 人地又一樣住宿舍 點解人地間屋四正咁多
人地做老婆識煮飯識招呼客人
老泥m呢?

多得個有錢肥婆fd送部氣炸鍋
虛偽家庭上下先有食啖暖飯落肚
幾碟野都係重重複複加d蔥就扮煮婦隔離po仲吹奏佢 其實同蝦乾有分別咩
睇碟菜心就知難食啦

Mmm1122拿手菜係依d垃圾食物渣
我個仔應該大佢個女一個月
已經好耐沒用圍欄困住佢
由得佢周屋走
如果你話驚佢走封廚房廁所搞野
其實可以一早教定,我個仔就係咁
困住個b係指定範圍玩
我成日覺得好慘
佢既特別湊女方式 我地呢d正常媽媽唔會明

佢啲餸成潭水係度
到底煮個時落咗幾多L水

依張相咩事唔重裝甲P過先放?

偽生老豆老母呢?結婚得老泥m屋企人 仲要無左個妹
生埋小老泥都係得老泥m老豆老母?
偽生家姐未婚生咗個仔 見過佢地喺ig話約 都無成事咁小老泥明明有多幾個長輩親人 點知得返阿公阿婆

老泥m放低小老泥喺阿公阿婆度就自己去掃街放風 真係好老母

前幾日見到老泥m對眼dup到八字形咁 隔離個男人似4-50歲咁 唔係咁濃妝都認唔到係偽夫婦
難得有偽老公喺隔離 老泥m捉住偽老公隻手不停講嘢 但偽老公係零反應
真係好好奇點解兩公婆成日想曬恩愛 但見親佢地都係唔拖手 無交流

又黎啦!偽夫婦揸親老泥老豆架車都要出po 扮自己車 偽生識乘客嘅英文係passenger 好叻呀果然讀過shitty u係叻過老泥m嘅
Btw偽生你衣食住行痴左老泥屋企咁耐 唔係想反客為主呀?
真心想知點解偽生都讀到city
有無ching知佢讀咩科同埋係degree?!

點解影相淨係影側面
因為對眼 堂眉一高一低
斜左
點解佢同偽生對眼好似鬥dup咁

成日都搬以前啲野岀黎打飛機
廢柴老泥m一直活喺ff之中
「自動過濾那些不美好的」
即係扮唔記得當年一齊左幾個月就被偽澤森飛左?
然後日日喺朗屏鳩望偽生屋企 望見偽生帶新女返屋企扑野
好on9呀要人應承唔會飛佢
用mk回憶堆砌嘅人生 永遠淨係得「青梅竹馬」呢樣嘢嚟打飛機
Ching點解你知咁多野架
好耐冇追post,好正,好鍾意你地狙擊老泥m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞