依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike

點解小老泥喺屋企都要著出過街嘅鞋 貪乾淨咩
老泥m有無衛生防疫意識

殘宿個地板凹凸不平到咁 老泥晴睇少眼都會kick到仆街
影地板多過影個女
刮腳啊
就算要著 都係著室內拖鞋啦下化

偽生偽瘋水又嚟啦
痴外家架前七扮自己有車迫到小老泥肥婆晴無位企好柒啊屌
係自己車你仲唔日日放風咩

老泥m用腳趾撐住成副骷髗骨再貼地低炒塊鞋抽面同巫婆鼻

老泥m你五五身比例差
點就角度個人同對大髀都係又粗又短 加個大肚腩
獻醜不如藏拙罷啦
咩concept

偽生偽又嚟啦
痴外家架前七扮自己有車迫到小老泥肥婆晴無位企虛偽家庭好柒啊屌
係自己車你仲唔日日放風咩

老泥m用腳趾撐住成副骷髗骨再貼地低炒塊鞋抽面同巫婆鼻

老泥m你五五身比例差
點就角度個人同對大髀都係又粗又短 加個大肚腩
獻醜不如藏拙罷啦
好好笑 大家準備定開1001
突發
老泥m疑似教小老泥英文
Where is the shoeS

肥泥晴學老泥式外文都要含撚住個核突豬嘴

大小老泥d蝗蟲fashion真係災難級

老泥m前排哪來的自信影老泥母女ootd

突發
老泥m疑似教小老泥英文 tune哂聲同速度都聽到d老泥鄉音外語
Which one is the shoeS.... ship(正音係sheep)

肥泥晴學老泥式外文都要含撚住個核突豬嘴

大小老泥d蝗蟲fashion真係災難級

老泥m前排哪來的自信影老泥母女ootd

痴線 教英文但又塞奶咀
一直塞奶咀點學講野
聽到sushi
以為有塊樹葉係佢女個頭度
一「零」轉頭 係佢啲鄉音定佢唔識寫「擰轉頭」
除咗公公婆婆,小老泥係咪無親無戚啦?
如果公公婆婆唔接濟偽生偽太、唔幫手湊小老泥等老泥m可以放風...小老泥係咪連公公婆婆都唔見?

依個story有咩意義?想表達d咩?
老泥m你同成車蝗蟲一齊返鄉下 戴口罩有咩用意?
Btw 文盲m 係戴 唔係帶 ok?

又死左返娘家幾日 掉低老泥晴去放風
我係咪眼花偽生坐車戴超戴口罩 係唔見得光定係想扮巨星

仲有 老泥m要影相出post 偽生都唔放低手機配合下 真係辛苦老泥m自導自演扮幸福
想問問大家點放圖😂
咩係cp雞?
好靚㗎?
利申真係唔識 食開丹麥
都想知
我cheap cheap哋食 S Pure㗎咋
s pure幾好冇落藥
啱啱google完 原來cp雞係711嗰隻
cp係牌子 薩莉亞食到果隻就係cp雞翼

老泥晴一身裝扮想點
著住對出過街嘅老泥鞋通屋走 闊gap地板kick到仆街都無條長褲護住個膝頭
仲有 老泥m 借問聲你舊肥泥點樣含撚住個奶嘴叫狗

歲幾先識叫爸爸
真心問係因為日夜含撚住含奶嘴定發展遲緩呀
雖然講野呢d有遲有早
但我真心覺得係因為長期塞住奶咀
好多半歲多d已經識baba 因為最易發音
會唔會因為佢成日咬住個奶嘴所以淨係叫到dodo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞