依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
吊你人地留個言就話人mmm
垃圾到極致
以前真係覺得佢好靚好有氣質
依家睇返個樣太瘦真人睇一定好恐怖
點解咁冇營養 只係追求外表嘅人都可以做所謂嘅kol 賺錢
會考0分 食煙 淘寶貨當貴野賣
咁都有氣質
唔識欣賞
雖然對kol無咩好感

但幾欣賞佢
覺得佢應該幾孝順同心地好
最記得佢有一句好touching
選擇愛情然後同自己愛既人一齊去追尋麵包

香港而家有幾多個可以做到?

佢地以前分開過 不過見証走到今時今日真係好登佢地開心

我同我老公都係因為佢地先可以行到今日

一對模範夫妻

利伸非打手純個人感受 不喜勿插

留明等人話我係mmm
上面有人話佢個妹都係問題兒童
以前細個點我唔肯定,但宜家肯定係好乖好生性的,勤力教琴,自力更生
遲啲問吓個fd,我fd識佢屋企人
點呀麥明c你細佬同兩老相處呀呀而家
有咩家姐咪有咩細佬囉咁都開post 問
打冷震
屌你自力更新你究竟明唔明咩叫自力更新
個份教琴仔人工養到全家就唔洗乞品牌送禮喇
巴打 人地好似講緊佢個妹
sor鳩睇錯
但話老泥m都岩 努力洗底營造美好家庭 當以前d黑歷史無發生過咩
佢呢對鞋係咪有寶
好lun柒

心地好

香港700百幾萬人 做到有幾出奇?
只不過人地唔會拎黎呃飯食

你同你老公識佢地?
定係純粹睇佢ig打啲濕尻語錄黎追求愛情真諦?
咁佢地如果有一日真係離左婚
咁你2公婆咪行唔到落去囉?
係度消費愛情同乞食
點撚樣模範夫妻
佢老公應該同倪生一樣偷食唔抺嘴
所以要借鑑
因為偽生偽太而行到而家
笑左囉 幾小學雞先講得出
同個老公結婚 係因為人地
即係咁 啊肥仔同啊朝乜乜
你地覺得老泥m咁好嘅話
其實可以死出去開個圍爐po
呢個係老泥狙擊po嚟
就算你哋吹到佢兩公婆好有上進心/考順/有氣質 (屌我自己打出嚟都想嘔)
我哋睇到嘅就係佢mk嘅本質
老泥m由件一事無成 會考零分嘅死mk妹
進化到今日呃飯食 日日po落咗十層filter嘅相po story r sponsor
佢老公就為咗層樓為咗錢 就算斷六親都娶隻老mk
生咗個女出嚟淨係用嚟呃po ig like
唔想湊就嚟手pek比老豆老母
真係好撚孝順架啫
都唔好講老泥m三尖八角嘅巫婆樣同老mk嘅打扮係完全無氣質可言
乜2019年啲打手都咁撚低質
好心老泥洗多多少少請過啲打手啦
係呀你就係mmm

咁撚幼稚噁心嘅說話你都講得出 你戒奶未
攞老公ig tag自己真係好撚好笑
冇止境嘅柒
仲有story明明係自己角度影落去 之後係度用偽生ig讚自己 柒到無人有
golden goose 二千幾蚊㗎
自己比錢緊係要着多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞