依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike

個story打得咁有文路 又無標點符號 肯撚定唔係佢自己打嘅
睇死係pr比caption佢 遲下就會扮分享真廣告
肯定之後就會話搵到隻work嘅
跟住賣廣告 話之前好多人問
講大話會折福架老泥M
睇下老泥m點樣做全職老母

偽老公無時間留俾佢 就屈喺[老泥m老豆老母天水圍豆膶屋]幾日 唔使自己單拖湊女

BB皮膚差有濕疹 有常識嘅都知沖涼要快 減少磨擦同皮膚水份流失
老泥m一日沖幾次 仲要煲沖極都無用嘅金銀花

加固紀錄片 係都唔影老泥b成個樣 咁老泥m你錄黎為咩?

要老泥b賣肉唔賣樣
就係為左要老泥b乞廣告錢養大自己
好心班道德老母上返baby condom啦

真心想知 bb做乜要一日沖兩次涼?
沖涼會洗走皮膚的油脂是常識吧
完全不能理解佢點解咁做
係咪以為老泥b同自己一樣係陳年老泥mk妹?

老泥m mmm1122你浸陳年老泥mk除就洗極都洗唔甩咖啦 你放過你粒小老泥啦

乞撚到啦又
PR都要送呢隻豬比老泥m
因為大家都係淨係側面示人
講真佢個女咁嘅情況
就拿拿林睇醫生啦
睇下係敏感定濕疹
做埋快速測試睇下個女對咩敏感
做定預防措施
佢唔睇醫生之餘
仲日日用埋啲偏方去搞9阿小老泥
又要亂9咁餵佢食野
真心凳小老泥慘

之前睇開騎呢.weak7.卜車呔
阿細細都係終極濕疹肌
Kelly個陣真係勁細心咁搵曬方法去救
唔似阿老泥m
掛著呃like
笑咗
佢真係好得閒
整到張相咁花巧
Mmm最新個story回顧大肚
救命 有左搭電梯仲掛住用手機勁危險
緊係得閒 都無返工
日日剩係執相同P大小老泥對眼 佢仲有乜好做
佢del左
手機仲緊要過佢個女
冇del到 原來我skip左
其實佢成日煮的粥仔好似呃like咁
我姑媽以前幫人湊bb個時都係煲魚粥 當然會拆骨個的啦
偽夫婦r埋咁多sponsor jetso
買埋d咁嘅蕃薯畀老泥b食
依家食物安全問題咁多,絕大部分媽媽都會買d比較有品質保證嘅食物畀bb
佢地就由頭到尾都唔搭得拎錢出黎養b

老泥m副尊容同踎坐姿勢真係好上一代大陸婆feel
Btw 見到Jane以為係崠個女/錢七
我個仔同佢個女一樣大
仲日日食緊沒鹽番茄薯仔紅蘿蔔湯汁煲既菜魚粥仔
每比bb食一樣野起碼都要食幾日等佢慣
佢個女成日咁多花款唔同口味
佢咁多花款 今日見到仲加雞柳 咬唔咬到的肉個b
係喎 見佢日日唔同咁滯
咁樣點知bb會唔會敏感 對邊樣敏感啊
睇佢餵到 碗嘢熱就攤涼d先餵啦
用自己個口去吹真係on9 老泥m你知唔知口腔有幾多菌呀?
你唔係唔知自己成日蛀牙 補完又補都仲蛀到要剝牙杜牙齦咖啦

Mmm1122「湊女」湊到咁
有咩post唔係為左呃like乞食?
以前我b皮膚唔好 我隔日沖一次 平時抹身
真係爛牙架?
杜牙根好嚴重喎
老泥b好慘
今日又瘋狂塞奶嘴
屋企都要長時間塞 真係辛苦
唔係點姐
老泥媽老泥爸機不離手
邊有時間去安撫個女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞