依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
Google左 有啲bb真係會出2次..
不過佢話被困5日 但明明琴日先去左chanel個event
真心問
點解老泥b任何時候都要啜住個奶嘴?
所以咪生到個咀咁奇怪囉,遲d實影響埋出牙仔
有個咁既老母真係登老泥b慘
間唔中都有睇佢ig
其實佢bb皮膚有問題
揀衫真係要好小心 淘寶野更加冇可能著
質地同衫既顏料都有機會令到佢敏感
支那野真係好危
仲有雖然我bb都有食奶咀但真係唔會成日食
響佢想訓覺同喊既時候食安撫下就ok
見佢bb冇喊冇剩坐響度自己玩都食就真係過份左
食得多影響外觀都唔講喇
佢依家應該要學講野 學下不同既發音
成日食住奶咀點學講野?
有少少覺得佢可能希望bb個咀形唔靚
影相唔好睇所以俾佢食奶咀遮一遮佢
間唔中都有睇佢ig
其實佢bb皮膚有問題
揀衫真係要好小心 淘寶野更加冇可能著
質地同衫既顏料都有機會令到佢敏感
支那野真係好危
仲有雖然我bb都有食奶咀但真係唔會成日食
響佢想訓覺同喊既時候食安撫下就ok
見佢bb冇喊冇剩坐響度自己玩都食就真係過份左
食得多影響外觀都唔講喇
佢依家應該要學講野 學下不同既發音
成日食住奶咀點學講野?
有少少覺得佢可能覺得bb個咀形唔靚
影相唔好睇所以俾佢食奶咀遮一遮佢
老泥咁都要講大話
老泥淨係識呃like打飛機文
點會care個女著咩質地嘅衫
只要夾硬襯到母女裝呃like就得啦
而老泥 10件有11件都係淘寶貨
當然個女都要係淘寶買 襯返佢嘛
有時見佢天氣凍都唔幫個b加件衫真係o咀
到咁大仲要抱住先訓到
點解唔諗下點解決問題
講真有腦既點會淘寶BB衫
先唔講污唔污糟
D衫都唔知會有咩化學物質同螢光劑
係點洗都洗唔甩
平平地UNIQLO都好過淘寶買
佢成日話佢女怕熱架
可能佢覺得佢個女怕熱到 天氣凍都可以抵禦到
因為Uniqlo 果啲唔夠靚
佢影唔到靚相呃like囉
小老泥d淘寶衫同髮夾好肉酸喎
大小老泥同偽老公著衫都係九唔搭八
不過佢陷家著起龍袍都唔似太子
Nonsense 生b應該要考牌
細路仔幾怕熱都要同大人著衫嘅件數差唔多啦
老泥b個嘴形真係天生咁 老泥m依d on9mk老母可能真係想用個奶嘴遮醜
但個奶嘴仲醜過老泥b個合唔埋嘅嘴
點都係醜 又唔想人見到 好心就咪鬼推舊老泥b出黎呃like乞食啦
個女個樣
本人?
我老公買俾我既野就算唔岩用唔中意我都唔會賣左佢囉
日日用 但去一個地方 計一次
99%New唔知點計出黎架呢?
Mmm真係好威
8個post
N年前喺二手店送個c9袋又係極速賣左套現

其實偽老公送禮物次數一隻手數得哂
老泥m都仲唔好好珍惜 咩心態
係咪覺得貴過淘寶太多套現黎買淘寶假嘢一式十款都仲有得剩
信得老泥m嘅都係低能on9

頭先追番post
呢對16歲生仔既夫婦而家點
有日係天水圍某商場見琴佢地一家
全部健在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞